Ballen.jpg Banner-scheidsbedankt-1.jpg Afbeelding MHCZ App.pdf Goalie.jpg Mini's vd week.jpg Dames 1 2018-2019 Teamfoto.jpg Shake hands D1.jpg Banner 800 x 200.png Rabofandag.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Prettige wedstrijd.jpg Heren 1 2018-2019.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Start seizoen 2018-2019

19-7-2018  | 
Inmiddels wordt er achter de schermen hard gewerkt aan het nieuwe trainingsschema. Vele trainingen staan ingevuld in het zeer voorlopige trainingsschema, maar er staan er ook nog teams met een 'optie' bij de opmerkingen, trainingen met een vraagteken dus. Ook moeten er nog trainingen worden ingepast en dat is allemaal afhankelijk van wanneer trainers kunnen en de veldcapaciteit. Er kan dus nog geschoven gaan worden, al proberen we dat tot een minimum te beperken. Vanaf heden tot medio augustus zullen er geen updates meer plaatsvinden, daarna zal alles worden aangepast.
 
Het reguliere trainingsschema gaat van start op maandag 27 augustus ‘18. Dan starten ook de trainingen van de Jongste Jeugd, m.u.v. de Kabouters. De Kabouters starten pas op woensdag 5 september.

De selectieteams, alle eerste teams, starten in de week van 13 augustus, dit gebeurt natuurlijk in onderling overleg met de trainer/coach. 

In de week van 20 augustus is de Prepweek voor Junioren D t/m A* en voor de Jongste Jeugd t/m 2e jaars E. * Voor alle 1e selectieteams én 2e juniorenteams (m.u.v. JB2 en JA2) geldt een eigen voorbereidingsprogramma. 
Voor meer informatie kunt u terecht bij Movella

Vanaf 20 augustus zijn oefenwedstrijden doordeweeks altijd lastig te organiseren, aangezien iedereen, behalve H1 en D1, traint op een half veld en er dan altijd een ander team moet wijken. Wil je toch een oefenwedstrijd organiseren in deze periode, vraag dan eerst veldcapaciteit aan via Annelies van der Vis. Voor seniorenteams die op zondagen een oefenwedstrijd willen organiseren graag veldcapaciteit aanvragen via Helene van den Berg


Oefenwedstrijden op zaterdag 1 september

Op zaterdag 1 september as. zullen voor alle Jongste Jeugd 8-tal teams & Breedte juniorenteams oefenwedstrijden worden georganiseerd. Alle wedstrijden zullen de komende weken worden verwerkt in het wedstrijdschema op de website!

Fijne vakantie allemaal!