Actie H1.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Ballenmeisjes D1.jpg Dames 1 23-24.jpg D1-actie.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Hockeyballen.jpg Heren 1 23-24.JPG Luchtfoto header website.jpg MHCZ clubapp.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Uitslag Grote Clubactie 2022

2-12-2022  | Op 21 november is de landelijke Grote Clubactie van dit jaar weer tot zijn einde gekomen. Via deze weg wil ik elke deelnemer bedanken voor zijn of haar inzet bij het verkopen van de loten. Ook alle ouders die loten hebben afgenomen of hebben geholpen met de verkoop bedankt! 

Door de verkoop van alle loten is de opbrengst van dit jaar maar liefst € 3.026,24. Hiervan kunnen wij als MHCZ 4 extra tribunebankjes aanschaffen voor alle supporters! 

Maar dan nu natuurlijk over naar het allerleukste gedeelte, waar alle verkopers op hebben zitten wachten. Zoals geïntroduceerd in de start mail waren er met de lotenverkoop van dit jaar verschillende individuele en teamprijzen te winnen. 

Individuele prijzen
Voor de drie leden die de meeste loten hebben verkocht hebben we drie leuke prijzen! Het lid van MHCZ dat dit jaar de meeste loten heeft verkocht is Romy uit MO10-3, zij heeft maar liefst 115 loten weten te verkopen! Gefeliciteerd Romy, jij wint hiermee een prachtige hockeysticktas van Adidas waar je binnenkort mee kan gaan shinen op de club! 

Tweede en derde zijn geworden Ryan uit JO9-2 en Tygo uit JO12-2 met respectievelijk 86 en 80 loten. Gefeliciteerd Ryan & Tygo, jullie ontvangen beiden het MHCZ goodiepakket, bestaande uit een clubsjaal, beanie en bidon!

Teamprijzen
Naast de beste individuele verkopers, waren er prijzen voor de drie beste teams. Hierbij is er gekeken naar zowel het aantal verkochte loten als het aantal verkopers dat heeft deelgenomen. Hierbij is de eerste prijs, een teamuitje bij Jump-One gewonnen door JO12-2, veel plezier alvast jongens! 

De prijs voor de tweede en derde plek is een team-etentje op de club, bestaande uit frietjes met een snack en limo. Dit leuke etentje is gewonnen door MO9-5 & MO12-3. Gefeliciteerd en ook jullie alvast veel plezier meiden!

Met alle winnaars zal nog persoonlijk contact worden opgenomen over de ontvangst van de prijs. 

Mocht jij of je team hier niet tussen zitten, niet getreurd! 
  • Elke verkoper die meer dan 25 loten heeft verkocht ontvangt sowieso de Grote Clubactie medaille. Deze zullen spoedig beschikbaar zijn om op te halen, hierover later nog een bericht. 
  • Elke verkoper die 40 of meer loten heeft verkocht is bij deze ingeschreven voor de Kids-verkoopwedstrijd en maakt kans op onderstaande prijzen! 

Prijzen Kids-verkoopwedstrijd 
  • Hoofdprijs 2022: PlayStation 5
  • 2e prijs: Fiets
  • 3e t/m 37e prijs: 4 entreekaarten Bobbejaanland
  • 38e t/m 40e prijs: Cadeaupas Top1Toys t.w.v. € 150,-
  • 41e t/m 65e prijs: Masita trainingspak
  • 66e t/m 165e prijs: 2 entreekaarten THIS IS HOLLAND
  • 166e t/m 265e prijs: Masita cadeaubon t.w.v. € 25,-
  • 266e t/m 365e prijs: Cadeaupas Top1Toys t.w.v. € 25,-
  • 366 t/m 500e prijs: Pathé Thuis Kadocode

NIEUW: alle deelnemers van de Kids-verkoopwedstrijd, ontvangen een voucher om een gratis bal op te halen in één van de 160 winkels van Top1Toys en Marskramer.

Nogmaals bedankt allemaal voor jullie inzet! 

Met sportieve groet,
Chailyn van Leeuwen
Coördinator MHCZ Grote Clubactie