Hockeyballen.jpg Dames 1 22-23.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Actie Dames 1.jpg Actie H1.jpg H1 blijdschap.jpg Heren 1 22-23.jpg MHCZ clubapp.jpg Line up rokerig.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Line up D1.jpg Ballenkids.jpg Luchtfoto header website.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Organisatie ABC

26-9-2022  | Beste leden, ouders, vrijwilligers en medewerkers, 

De organisatie van Mixed Hockey Club Zoetermeer draait volledig dankzij de inzet van vele vrijwilligers in diverse commissies en secretariaten. Deze commissies worden aangestuurd door het tijdens de ALV gekozen bestuur dat ook geheel uit vrijwilligers bestaat. 

Op de website van de club vind je een compleet overzicht van alle commissies en de namen van de commissieleden

Omdat we een grote vereniging zijn, kunnen we ons voorstellen dat niet altijd duidelijk is wat er allemaal komt kijken bij het bestieren van de club en wat de verschillende commissies precies doen. In bijgaand document vind je daarom een overzicht van de commissies en taken die er zijn en hoe je in contact komt met de vrijwilligers die deze taken uitvoeren. 

Ieder seizoen zijn er vacatures te vervullen binnen commissies. Deze worden regelmatig gepubliceerd op de website/clubapp. Kijk eens waar jij jouw talent kunt inzetten voor de club. De leden zullen je dankbaar zijn. 

Ongetwijfeld ontbreken er nog zaken in dit document. Daarom wordt deze regelmatig bijgewerkt en aangevuld. Kom je er desondanks niet uit bij wie je terecht kunt met jouw vraag of opmerking, dan is jouw hockeycommissie altijd bereid je verder te helpen. 

Met sportieve groet,
Bella, Robert, Luke, Marjolijn, Lison en David
Bestuur MHC Zoetermeer