Heren 1 team header website.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Herfstbladeren header website.jpg Dames 1 maart 2022.jpg H1 actiefoto 2021 header website.jpg Ballen.jpg Luchtfoto header website.jpg D1 actiefoto 2021 header website.jpg Afbeelding MHCZ App 2019-klein.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

KNHB past naamgeving teams aan

28-6-2022  | De KNHB heeft besloten met ingang van seizoen 2022-2023 aanpassingen door te voeren in de naamgeving van de diverse competitieteams en categorieën. De belangrijkste wijzigingen zijn de volgende:

  • In navolging van de aanpassing van de namen van de veteranenteams is nu in alle teamnamen – waar mogelijk – de leeftijdscategorie opgenomen. Dit bevordert de duidelijkheid zowel nationaal als internationaal. Bovendien zijn alle teamnamen zo in lijn met de namen waarvoor eerder bij de veteranen al was gekozen (30+, 35+ en 45+);
  • De leeftijdscategorie Heren 35+ wordt aangepast. De minimale leeftijd wordt 30+. Alle leeftijdsgrenzen zijn nu bij zowel de dames als heren gelijk.

Overzicht teamnamen en categorieën
Per komend seizoen ziet de naamgeving er als volgt uit:Verenigingen hebben de teamopgaven voor seizoen 2022-2023 al moeten doen en hebben deze nog op basis van de oude namen gedaan. De KNHB past voor aanvang van de competitie deze namen aan naar de nieuwe naamgeving zoals hierboven vermeld. Bij MHCZ is voor de F gekozen voor kleuren ipv nummers, dat blijft gehandhaafd.