H1 actiefoto 2021 header website.jpg Afbeelding MHCZ App 2019-klein.jpg Herfstbladeren header website.jpg Ballen.jpg Heren 1 team header website.jpg D1 actiefoto 2021 header website.jpg Luchtfoto header website.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Dames 1 maart 2022.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Annelies van der Vis naar KNHB

1-6-2022  | Onze Annelies heeft een nieuwe uitdaging gevonden en gaat begin volgend seizoen aan de slag bij de KNHB voor district Zuid-Holland. Dat betekent dat er na 21 jaar een einde komt aan een indrukwekkende carrière als vrijwilliger en verenigingsmanager in dienst bij onze club.

Dat wordt even wennen voor ons, want Annelies weet alles en kent iedereen. Zij heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de vereniging die gedurende deze 21 jaar is uitgegroeid tot de mooie eigentijdse club van vandaag.

VRIJWILLIGER EN MEDEWERKER
Op haar 8e werd Annelies als kleine meid lid van onze vereniging en bleef hockeyen tot de veteranen aan toe. Ook haar kinderen, echte hockeytalenten, gingen later in Zoetermeer hockeyen. Jesper speelt nog steeds in Heren 1. Annelies begon haar vrijwilligers carrière als trainer van het eerste mixteam waar zoon Yorick in zat. Daarna kwam erbij dat ze op woensdag het clubhuis opende en de bar bemande. Ze heeft zitting genomen in de Juniorencommissie (de Jongste Jeugd bestond toen nog niet). Ook heeft ze 5 jaar lang de Jongste Jeugddag en het Petjestoernooi georganiseerd net als vele kennismakingscursussen. In de beginjaren van het WWW heeft ze de website ontwikkeld, voordat deze bij de Lisa werd ondergebracht.

De afgelopen 14 jaar was Annelies actief als secretaris in het bestuur. Met drie verschillende voorzitters en penningmeesters vormde ze het Dagelijks Bestuur van de vereniging. Helaas is het niet mogelijk/toegestaan om deze functie te combineren met een baan bij de KNHB, waardoor Annelies niet herkiesbaar is bij de volgende ledenvergadering.
Van 2009 tot 2013 was Annelies als combinatiefunctionaris actief bij MHCZ, waarna ze in dienst kwam van de club als verenigingsmanager. Als spil van de organisatie met een divers pakket aan werkzaamheden heeft ze tot vandaag de dag op zeer eigen wijze invulling gegeven aan deze functie.

Lieve Annelies, wij zijn jou zeer dankbaar voor alle tijd en energie die je gedurende vele jaren in onze mooie club hebt gestoken. Mede dankzij jou zijn we waar we nu staan. Van harte gefeliciteerd en veel succes met je nieuwe baan. We gaan je missen! Tot langs de lijn.

AFSCHEID NEMEN
Degenen die Annelies graag willen bedanken voor alles wat zij heeft betekend voor de club en eventueel afscheid willen nemen, bieden wij graag de gelegenheid dat te doen na afloop van de Algemene Leden Vergadering van 27 juni a.s. (ca. 21:30 uur). Dan proosten we samen op Annelies.

VACATURES
Voor de vacatures die ontstaan door het vertrek van Annelies, zoeken we nieuwe enthousiaste collega’s met een oranje/groen hart die hun steentje gaan bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de vereniging.
In een uitgebreide nieuwsbrief over vrijwilligerstaken die deze week wordt verzonden, gaan we verder in op o.a. de functie van secretaris (vrijwillige taak 2 à 3 uur per week). De vacature/profielschets van verenigingsmanager (betaalde baan 20 uur per week) verwachten we ook deze week nog te publiceren.