Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Ballen.jpg Heren 1 team header website.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Dames 1 maart 2022.jpg D1 actiefoto 2021 header website.jpg Afbeelding MHCZ App 2019-klein.jpg Luchtfoto header website.jpg Herfstbladeren header website.jpg H1 actiefoto 2021 header website.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Eregalerij kampioenen

27-5-2022  |  Is jouw team kampioen geworden? Stuur dan een kampioensfoto van je team inclusief kort bijschrift naar [email protected]. De berichten van de kampioenen worden op de website en sociale media gepubliceerd.

Je kunt ook vermeld worden in de eregalerij van hockey.nl, stuur je kampioensfoto daarvoor naar [email protected].

De huldiging van de kampioenen vindt plaats op zondag 12 juni om ongeveer 16:00 uur.

De volgende teams zijn (voorjaars)kampioen geworden van seizoen 2021-2022.
Van harte gefeliciteerd!!
G-TEAM, MD2, MD3, MD5, MC5, JC1, JC2, JD2, MA2, MA4, HEREN 1 & Dames Jong 1
Heren 1
Na een bloedstollende ontknoping van de competitie is Heren 1 op 29 mei zeer verdiend kampioen geworden in de eerste klasse. Met de promotie naar de overgangsklasse gaat een langgekoesterde wens in vervulling.


G-team
In het afgelopen seizoen heeft het G-team van Zoetermeer te kampen gehad met veel blessures. Ondanks dat hebben de spelers die wel konden hockeyen er het beste van gemaakt. Na een spannende eindfase bleken we weer de meeste punten te hebben verzameld, namelijk 21 punten uit 9 wedstrijden en een positief aantal saldo van 25 doelpunten. In de standenmotor staat de laatste wedstrijd niet eens ingevuld (gewonnen met 10-5!), en mede dankzij een gelijk spel van twee runners-up, staan we bovenaan. 

Het slotfestijn was echter de Special Olympics in Twente, afgelopen weekend in Enschede, waar iedereen "Altijd een winnaar” is. We hebben er onder andere tegen buitenlandse teams gespeeld en een zilveren medaille gewonnen. Maar het belangrijkste is toch dat we nog steeds veel plezier hebben in hockey spelen en ervoor trainen.
Het volgende seizoen willen we graag extra aandacht vragen voor het team, dat 30 jaar geleden is gestart. Als eerste team in Nederland voor kinderen en jongeren die om wat voor reden dan ook niet met een regulier team mee kunnen doen. Het motto was en is nog steeds: "Niemand buitenspel”.


Jongens C1
De toppers van JC1 zijn met een overduidelijke overwinning van 0 - 8 op de allerlaatste wedstrijddag kampioen geworden. Super trots.


Meisjes D5
Door maar liefst 9 van de 10 wedstrijden van de lentecompetitie te winnen, zijn deze kanjers van MD5 overtuigend kampioen geworden.


Meisjes D2
Deze meiden zijn ongeslagen kampioen geworden.


Dames Jong 1
Met een zegereeks van 100%, een doelsaldo van +42 in 9 wedstrijden en nog 1 wedstrijd te spelen tegen de nummer laatst, kan Dames Jong 1 het kampioenschap niet meer ontgaan. Dit betekent dat ze mogen meedoen aan het NK Jong Senioren op 19 juni in Amersfoort. Veel succes en plezier!


Meisjes C5
Op 9 juni werd MC5 officieel al kampioen met nog 1 wedstrijd voor de boeg. Slechts 1 wedstrijd ging verloren, verder alles dik gewonnen. Dit kampioenschap vieren ze binnenkort met een leuk afsluitend team uitje.


Meisjes A2
De MA2 hebben deze competitie geen enkele wedstrijd verloren. Met 12 keer winst en 2 gelijk gespeeld zijn zij zeer terecht kampioen!


Jongens C2
Negen wedstrijden gespeeld, negen wedstrijden gewonnen. Een duizelingwekkend doelsaldo. Die 10e en laatste wedstrijd gaat niet voor verandering zorgen, waardoor JC2 zich met recht kampioen mag noemen.


Meisjes A4
Na een supergezellig jaar is dit vriendinnenteam ook nog eens kampioen geworden!Jongens D2
Jongens D2 heeft een enorme zegereeks op naam staan. Tot nu toe werd slechts 1 van de 9 poulewedstrijden niet gewonnen. Daarom zijn ze, met nog twee wedstrijden voor de boeg en niet meer te achterhalen door een ander team, op 21 mei alvast in het zonnetje gezet 🥳.


Meisjes D3
De MD3 is op zaterdag 21 mei winnaar geworden in hun poule. Ze hebben zo'n grote voorsprong dat ze niet meer kunnen worden ingehaald de resterende wedstrijden.