Actie H1.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg D1-actie.jpg Luchtfoto header website.jpg Heren 1 23-24.JPG Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Ballenmeisjes D1.jpg Dames 1 23-24.jpg MHCZ clubapp.jpg Hockeyballen.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

We gaan de zaal weer in!

16-1-2022  | 

Met de versoepelingen mag er weer binnen worden gesport, dus is besloten om alle zaalteams (m.u.v. H1 & D1) de komende weken gebruik te laten maken van onze Sweet Lake Hockey Dome. Geen regen, kou of mist, maar heerlijk binnen trainen. Op zaterdag en zondag wordt er onderlinge wedstrijden gespeeld.

Zaal-trainingsschema

Er is hard gewerkt aan een zaal-trainingsschema voor alle zaalteams voor de komende periode. Het zaal-trainingsschema wordt vandaag zichtbaar op de website en in de club app en gaat meteen morgen, maandag 17 januari ’22 in.

Onderlinge wedstrijden

De zaalcompetitie wordt in ieder geval t/m 25 januari a.s. niet hervat, dus worden er onderlinge zaalwedstrijden ingepland door de jongste jeugd- en juniorencommissie op zaterdag. Als er zaterdag 29 januari nog geen competitie gespeeld mag worden, dan spelen we ook deze zaterdag onderlinge wedstrijden in de zaal.

Op zaterdag spelen de jongste jeugd (eerstejaars E-teams tussen 9.00-11.00 uur, tweedejaars E-teams tussen 11.00- 13.00 uur) en de junioren (13.30 - 22.00 uur).

Op zondag kunnen senioren zelf georganiseerde onderlinge oefenwedstrijden spelen tussen 10.30-14.30 uur, stuur hiervoor een verzoek naar Annelies van der Vis: [email protected].

Let op: deze oefenwedstrijden zijn zichtbaar in het zaal-trainingsschema in de clubapp en op de website, niet in het wedstrijdschema!

Geen toeschouwers, alleen teambegeleiding

Toeschouwers zijn niet toegestaan, dus bij trainingen zijn alleen de trainers aanwezig. Bij de onderlinge wedstrijden geldt een maximum van 4 personen teambegeleiding per team: de coach, een scheidsrechter(s) en evt. de manager. De teams overleggen met elkaar wie het scorebord bedient en de tijd bijhoudt.

QR-code, mondkapje en 1,5 meter afstand

Bij het betreden van binnenlocaties, dus ook de Sweet Lake Hockey Dome, moeten 18-plussers een coronatoegangsbewijs tonen, ook de sporters.

Voor alle 13-plussers geldt dat zij een mondkapje moeten dragen bij betreden van het clubhuis en de Sweet Lake Hockey Dome. Tijdens het spelen en coachen mag het mondkapje weer af. Vooraf en na afloop van training/wedstrijd is een mondkapje wel weer verplicht.

Het is noodzakelijk dat overal 1.5 meter afstand van elkaar wordt gehouden. Dus ook bij het lopen van/naar het veld, een bespreking op het veld, op de bank en op de tribune.

Controle op QR-code

De controle op QR-code, mondkapje en het gebruik van de zaal wordt op trainingsavonden en in de weekenden gedaan door de manager/coach of trainer van de teams. Het is super als wij met elkaar deze verantwoordelijkheid kunnen pakken en wij hier niet apart vrijwilligers voor hoeven in te zetten.