Heren 1 23-24.JPG Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Hockeyballen.jpg D1-actie.jpg Dames 1 23-24.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Luchtfoto header website.jpg MHCZ clubapp.jpg Actie H1.jpg Ballenmeisjes D1.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Versoepelingen per 15 januari

14-1-2022  | Beste leden, ouders, vrijwilligers, medewerkers, 

We hebben vanavond te horen gekregen dat de senioren weer normaal mogen trainen, zowel in de zaal als op het veld. Heel fijn! En er geldt ook geen verplichte eindtijd meer. Helaas moet het clubhuis/bar nog gesloten blijven en zijn toeschouwers nog steeds niet toegestaan. De volgende persco staat gepland voor 25 januari. 

Voor alle leeftijdscategorieën geldt dat de competities nog niet worden hervat, maar onderlinge wedstrijden tegen andere teams van MHCZ zijn wel toegestaan in de zaal en op het veld. Voor senioren geldt in de zaal dat ze over een geldig Corona Toegangsbewijs (QR) moeten beschikken. 

Dit weekend gaan we werken aan een nieuw trainingsschema dat ingaat vanaf maandag. Het eerder gepubliceerde trainingsschema voor volgende week komt hierbij te vervallen. 

Wil je dit weekend (15/16 januari) nog trainen of een zelf georganiseerde oefenpartij spelen? Stuur dan een mail met je verzoek naar Annelies van der Vis: [email protected]. Je kunt een verzoek indienen tot zaterdag 10:00 uur.