Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Luchtfoto header website.jpg Dames 1 team header website.jpg D1 actiefoto 2021 header website.jpg Heren 1 team header website.jpg Afbeelding MHCZ App 2019-klein.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Ballen.jpg H1 actiefoto 2021 header website.jpg Herfstbladeren header website.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

DataFiber connects to... MHCZ

8-10-2021  | Wilco van der Wel (Commercieel directeur van DataFiber) ‘postte’ afgelopen voorjaar op sociale media over klanten die werden aangesloten op het glasvezelnetwerk op bedrijvenpark Prisma. Voorzitter Bella Overgoor grapte "kun je geen draadje naar MHCZ doortrekken? Want in het Van Tuyllpark hebben we het slechtst denkbare netwerk”.

DataFiber is een Zoetermeers bedrijf, gespecialiseerd in het leveren van betrouwbaar en razendsnel internet voor de zakelijke markt en het onderwijs.

Een 'draadje' onder de Randstadrail door is om diverse redenen geen optie, maar Wilco reageerde dat hij best wilde nadenken over een alternatief. Wat begon als een geintje, heeft geleid tot een supersnelle internet-verbinding voor MHCZ met een straalverbinding vanaf bedrijvenpark Prisma naar onze kant van de Randstadrail.

DATAFIBER SPONSORT INTERNETVERBINDING
Gewoonlijk is een dergelijke verbinding vanwege de kosten niet weggelegd voor ons als sportvereniging. Maar Wilco heeft besloten de razendsnelle internetverbinding te sponsoren. Daar zijn wij hem uiteraard heel dankbaar voor!

Wilco vertelt over zijn jarenlange relatie met onze club, waar hij in zijn jeugd pal naast woonde, toen de accommodatie nog grensde aan het boerenbedrijf van zijn vader. Hij geeft ook aan: "Inmiddels speel ik zelf niet meer, maar mijn zoon Thijmen is al jaren lid van MHCZ en zo kom ik hier nog steeds regelmatig op de club.”

Komende zondag 10 oktober vanaf 18:00 uur en maandag vinden er in het clubhuis werkzaamheden plaats aan ons interne netwerk, waarbij de accespoints en routers die aan het einde van hun levensduur zijn, vervangen worden. Daarna zijn, als het goed is, alle beperkingen die we hebben ervaren op het gebied van WiFi verleden tijd.

Met heel veel dank aan onze clubmannen Erwin van der Linde en Stefan Hamers voor hun tijd en expertise!