Actie H1.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Luchtfoto header website.jpg MHCZ clubapp.jpg Ballenmeisjes D1.jpg Heren 1 23-24.JPG Dames 1 23-24.jpg D1-actie.jpg Hockeyballen.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Teamindeling ABCD-junioren

13-6-2021  | De nieuwe indeling van de juniorenteams voor het seizoen 2021-2022 is bekend. 
Om deze te kunnen bekijken, log je in op 'MIJN MHCZ' via de website (bij club/documenten/junioren).
Ben je een nieuw lid (in het teamoverzicht staat dan 'proeflid')? Welkom! Mogelijk weet je nog niet wat je lidnummer is en dan kun je ook niet inloggen. Neem dan contact op met de Juniorencommissie, zie het e-mailadres verderop in dit bericht.

Het maken van de teamindeling is ieder jaar weer een ingewikkelde puzzel. De Juniorencommissie heeft zich ingespannen om een evenwichtige teamindeling te maken en heeft daarbij zoveel mogelijk rekening gehouden met alle voorkeuren.
Met vele honderden jeugdleden en hun individuele wensen is het soms helaas niet mogelijk om alle verzoeken te honoreren, daarvoor vragen we jullie begrip. Dit kan mogelijk betekenen dat er teleurstellingen zijn.

Heb je naar aanleiding van de teamindeling een vraag of opmerking? Dan verzoeken we je deze uiterlijk zondag 20 juni per e-mail te versturen naar: [email protected]. Na deze datum, zullen we ontvangen mails beantwoorden.

We wensen iedereen alvast een sportief seizoen 2021-2022!
Juniorencommissie

P.S. De Jongste Jeugd is per e-mail geïnformeerd over de teamindeling van volgend seizoen