Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Heren 1 23-24.JPG MHCZ clubapp.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg D1-actie.jpg Hockeyballen.jpg Ballenmeisjes D1.jpg Dames 1 23-24.jpg Actie H1.jpg Luchtfoto header website.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Contributie seizoen 2022-2023

18-5-2022  | Na enkele seizoenen de contributie niet te hebben gewijzigd, acht het bestuur het nu noodzakelijk om de contributie per seizoen 2022-2023 te indexeren. 

De inflatie in Nederland is aan het toenemen. Wij verwachten komend seizoen hogere kosten met name met betrekking tot onze huisvesting en accommodatie (beheer, onderhoud, energie clubgebouw en veldverlichting). Om in pas te blijven met deze kostenstijging moet de contributie (abonnementen en toeslagen) worden verhoogd. 

Aan inkomstenkant is met name de baromzet lastig in te schatten door de onzekerheden die zich in de afgelopen twee seizoenen hebben voorgedaan. We gaan daarom uit van een voorzichtige baromzetstijging. 

De contributie seizoen 2022-2023 staat op onze website onder het menu Lidmaatschap>contributie. Het is nu nog een voorstel. De Algemene Leden Vergadering moet het contributievoorstel goedkeuren. De voorjaars-ALV staat gepland op 27 juni 2022. 

De contributie van een nieuw seizoen publiceren wij in de regel voor 15 mei, in verband met de opzegtermijn van het lidmaatschap. Omdat het samenstellen van de begroting en het bepalen van de contributie deze keer wat meer tijd hebben gevraagd, vindt de publicatie van de contributie nu pas plaats. Voor leden die vanwege de contributieverhoging hun lidmaatschap willen beëindigen, is deze uiterste opzegdatum 21 mei 2022.