Actie H1.jpg Hockeyballen.jpg MHCZ clubapp.jpg Luchtfoto header website.jpg D1-actie.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Heren 1 23-24.JPG Dames 1 23-24.jpg Ballenmeisjes D1.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Meivakantie & Trainingen

20-4-2021  | Het is meivakantie! Gedurende deze vakantieperiode is er een aangepast trainingsschema en is het MHCZ-Complex af en toe gesloten. In de week van 26 april t/m 2 mei hanteren we de hele week nog de huidige eindtijd (21:30 uur) van de trainingen en voor de week van 3 t/m 7 mei clusteren we zoveel mogelijk.  

Kijk in onderstaand schema wat voor jouw team van toepassing is. Het trainingsschema van deze weken is ook in te zien via de clubapp.

 



Word jij getraind door Movella en wil je toch graag trainen in de week van 3 t/m 7 mei? Stuur dan een mailtje naar [email protected]. Dan proberen we je team in te roosteren op het vaste tijdstip en veld. 

Ga je als team niet trainen, maar sta je wel ingeroosterd? Stuur dan ook een berichtje naar [email protected]. Dan kunnen we daar met de bezetting van vrijwilligers rekening mee houden.


Fijne meivakantie!