Luchtfoto header website.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Dames 1 23-24.jpg Actie H1.jpg Ballenmeisjes D1.jpg Hockeyballen.jpg MHCZ clubapp.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg D1-actie.jpg Heren 1 23-24.JPG
 
 
Nieuwsafbeelding

Welkom nieuwe sponsor

16-3-2021  | Nieuwe sponsor: De Boer Maatwerk in keukens 

In deze uitdagende tijden voor onze vereniging, zijn wij trots en dankbaar een nieuwe sponsor te mogen verwelkomen: Jacob de Boer van De Boer Maatwerk in keukens.

De Boer Maatwerk in keukens levert keukens in alle stijlen en kleuren. Van een klassieke keuken met houten deurtjes tot een superstrak, greeploos design. Alles is mogelijk. 

De Boer Maatwerk in keukens adviseert van concept tot realisatie. En ze leveren de bekende merken keukenapparatuur. De op maat gemaakte keukens zijn degelijk, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Je vindt altijd een geschikte keuken die binnen je budget past. 

Het ontwerpen van een keuken gebeurt met aandacht voor specifieke wensen. Ze hebben een hecht team van vakmensen in huis die met liefde voor het vak zorgen voor de juiste materiaalkeuze en realisatie. Alles wordt tot in de puntjes nagemeten en in eigen werkplaats gefabriceerd. Kortom, bepaald geen dertien in een dozijn! 

Ben je toe aan een nieuwe keuken of een update van je bestaande keuken? Klop dan eens aan bij De Boer Maatwerk in keukens en laat je verrassen! 

De Boer Maatwerk in keukens
Gouderaksedijk 24, Gouda
0182-512278