Afbeelding MHCZ App 2019-klein.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Rabofandag.jpg Goalie.jpg Banner 800 x 200.png Ballen.jpg Actiefoto H1 2020.jpg Dames 1 2020 s.jpg Kerstclinic2020head.jpg Welkom 2019 bij 5950x1450 mm klein.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Heren 1 2020 complet.jpg Jeugdfonds header.png
 
 
Nieuwsafbeelding

Bootcamps voor 18+

15-12-2020  | 
Update 15 december: Tijdens de lockdown is het toegestaan bootcamps te organiseren

In de nieuwsbrief die we van de gemeente Zoetermeer ontvingen, staat het volgende: ...."Bij de bootcamples mag een groepje van 2 samen sporten (op 1,5 meter afstand). Een stukje verderop mag er dan nog een groepje van 2 actief zijn. Tijdens de volledige les blijven deze ‘bubbels’ van 2 gehandhaafd. Er wordt niet onderling gewisseld."....
In overleg met Olivier van T.I.M. Fysiotherapie, hebben we daarom besloten dat we de bootcamps vanaf januari gewoon laten doorgaan, uiteraard met strikte inachtneming van de coronaregels.

Speciaal voor onze senioren en commissieleden! Vanaf maandag 14 december wordt er op ons Miniveld iedere week van 20:00 tot 21:00 een bootcamp gegeven door de fysio's van onze partner T.I.M. Fysiotherapie. Uiteraard nemen we de corona-regels in acht en houden we tenminste 1,5 meter afstand tot elkaar.

Leden van MHCZ kunnen hieraan gratis deelnemen. Het enige wat je moet doen is je van tevoren inschrijven, anders kun je niet meedoen. Dat kan t/m de zondag voorafgaand aan de bootcamp en zo lang er vrije plekjes zijn. Er is ruimte voor maximaal 24 deelnemers. Alleen senioren (ook 17-jarigen in een seniorenteam) en commissieleden kunnen zich inschrijven.

Bij extreme weersomstandigheden wordt de bootcamp afgelast, hou de actuele berichtgeving op de website in de gaten.

Wat doe je met bootcamp
Verbeteren van kracht en uithoudingsvermogen in groepsverband. Leuke, afwisselende oefeningen voor elk individu op elk niveau!

Wat neem je mee
Flesje water/bidon. Pas je kleding aan aan de weersomstandigheden.
Zorg dat je 5 minuten voor aanvang op de club bent en ga direct naar het Miniveld. Hou afstand en blijf te allen tijde in je bubbel van 2 personen.

Hoe schrijf je in
Voor de volgende data kun je inschrijven: 14 dec * 4 jan =VOL * 11 jan =VOL * 18 jan * wijziging dag ivm avondklok t/m 9 feb: do. 28 jan 19-20 uur = VOL * do. 4 feb 19-20 uur * do. 11 feb 19-20 uur * 15 feb * 22 feb. 

Op de website log je in op MIJN MHCZ, daar vind je de bootcamps per datum onder club/evenementen. In de MHCZ-clubapp vind je de bootcamps per datum bij "meer..."/evenementen.

Als een bootcamp is volgeboekt, zie je hem niet meer in het overzicht staan. Je ontvangt een bevestiging van deelname per e-mail via [email protected] (check spamfolder!).

Let op: log in met het lidnummer van degene die gaat deelnemen, niet van een ander gezinslid. Anders staat de verkeerde naam op de lijst of is de bootcamp überhaupt niet zichtbaar/boekbaar.

Contact
Heb je een vraag, opmerking of wil je je afmelden na sluiting van de inschrijving, stuur dan een bericht naar [email protected].

Veel plezier!