Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg D1 actiefoto 2021 header website.jpg Dames 1 team header website.jpg Afbeelding MHCZ App 2019-klein.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg H1 actiefoto 2021 header website.jpg Heren 1 team header website.jpg Ballen.jpg Herfstbladeren header website.jpg Luchtfoto header website.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Elk Kind Doet Mee

3-11-2021  | Zo’n 5.000 kinderen in Zoetermeer kunnen niet volwaardig mee doen in de samenleving omdat er thuis onvoldoende financiële middelen zijn. Om ervoor te zorgen dat deze kinderen niet worden uitgesloten van zoiets belangrijks als deelname aan sport, is in onze stad de ZoetermeerPas beschikbaar. Maar er is ook nog een andere partij: de Stichting Leergeld. 

Gezinnen kunnen al jaren bij onze vereniging terecht met de ZoetermeerPas en ook met Stichting Leergeld werken we samen om zoveel mogelijk kinderen aan het sporten te krijgen en houden. Sinds vorig seizoen hebben we ons als vereniging ook verbonden aan JeugdFonds Sport & Cultuur, een derde partij waar het ook mogelijk is een aanvraag te doen.

Bij Stichting Leergeld Zuid-Holland Midden kunnen ouders een aanvraag doen voor een financiële bijdrage en eventueel een tenue/attributen aanvragen. 

Maak gebruik van de mogelijkheid
Als je de contributie van je kind(eren) niet (meer) kunt betalen of als je verwacht dat dit volgend seizoen gaat spelen, maak dan gebruik van de Sport en Cultuur regeling bij Leergeld. Op deze manier kan je kind gewoon mee blijven doen. 

Om de regeling aan te vragen voor je kind, ga je naar de website van Stichting Leergeld Zuid-Holland Midden. Heb je vragen over deze regeling? Stel deze dan per e-mail

Elk Kind Doet Mee