MHCZ clubapp.jpg Dames 1 23-24.jpg Luchtfoto header website.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Heren 1 23-24.JPG Ballenmeisjes D1.jpg Hockeyballen.jpg Actie H1.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg D1-actie.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Welkom Ton Kouwets

21-10-2020  | 
Zware tijden voor de club, toch een nieuwe sponsor. Ton Kouwets, welkom bij MHC Zoetermeer!

Wie zijn Ton Kouwets en zijn bedrijf Kouwets Mediation?
Ik ben Ton Kouwets, gecertificeerd (bedrijfs)mediator en directeur van Kouwets Mediation. 
Conflicten komen binnen de beste families en organisaties voor. We hebben de neiging te denken dat ze uniek zijn en dat we ze zelf op moeten lossen. Maar dat werkt helaas niet altijd. Conflicten kunnen makkelijk escaleren met alle gevolgen van dien. Tijdig ingrijpen bespaart u niet alleen geld maar beschermt ook de goede sfeer en de motivatie binnen uw privé-omgeving en/of uw organisatie.

Als mediator richt ik mij al geruime tijd op:

1. Particuliere markt
Vanuit een aantal basisprincipes omtrent bemiddeling (mediation), help ik graag mensen die in conflict zijn met elkaar. Het streven daarbij is dat men in gesprek blijft om vervolgens samen tot een goede oplossing te komen. Deze conflicten kunnen gaan over van alles; tussen buren, in relaties, binnen families of op het werk. 
Meer informatie: www.mediatorzoetermeer.nl

2. Zakelijke markt
Samen met een team van vakspecialisten lossen wij conflicten op zodat u en uw team zich weer kunt focussen op uw bedrijfsvoering. Want daar gaat het ten slotte om, snel weer aan het werk kunnen zonder dat persoonlijke problemen de onderlinge samenwerking in de weg zitten. 
Meer informatie: www.mijnbedrijfsmediator.nl 

In het verlengde van mijn Mediation activiteiten ben ik ook co-founder van OndernemersKracht.nu. Dit is een landelijke vereniging met als doel het ondersteunen en helpen van ondernemers die door toedoen van de Corona crisis dreigen te moeten gaan stoppen. De ondersteuning betreft het gebied van financiën, stakeholders, onderhandelingen alswel op emotioneel en relationeel vlak, zakelijk én privé. 

Laat het niet te ver escaleren!