Banner 800 x 200.png Welkom 2019 bij 5950x1450 mm klein.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg FI_20191013_0021-2.jpg Banner website.jpg Banner-scheidsbedankt-1.jpg Rabofandag.jpg Goalie.jpg Ballen.jpg Afbeelding MHCZ App 2019-klein.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Sparen voor VIP-korting én voor de club

10-7-2020  | Twinsport, trotse sponsor van MHC Zoetermeer en exclusief leverancier van onze clubkleding, introduceert het speciale VIP APP Spaar Voor Je Club programma. 

INTERSPORT heeft een VIP-programma waarmee je bij bijna alle aankopen spaart voor korting op een volgende aankoop.

Hoe werkt het? 
Om te sparen heb je geen plastic pasje meer nodig, maar de INTERSPORT VIP-app. Deze kun je gratis downloaden in de Google Play store en de App Store, waarna je maximaal kunt profiteren van alle voordelen

Jouw voordeel
Als VIP-member geniet je dan onder andere van de volgende voordelen: 
  • Je spaart 2,5% VIP-saldo op al je aankopen.
  • Je ontvangt exclusieve acties en aanbiedingen.
  • Je bent altijd op de hoogte van de laatste product releases en nieuwste collecties. 

Voordeel voor de club
Als leden/ouders zich in de VIP-app toevoegen aan de groep MHCZ, wordt er daarnaast bij elke aankoop ook nog eens 2,5% gespaard voor de club!
Dat betekent dat er aan het einde van elk jaar een gespaard bedrag vrijkomt voor de club waarvan we nieuwe materialen kunnen kopen. Dat is dus win-win! Jij spaart voor korting voor jezelf, maar ook voor de club.

Je voegt jezelf in de VIP-app toe aan de MHCZ-groep met een activatiecode/wachtwoord. Dat is voor ons: zoetermeer. Doe jij ook mee?

Met sportieve groeten van Twinsport Teamsport
Lammenschansweg 130, Leiden