Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Dames 1 23-24.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Heren 1 23-24.JPG Ballenmeisjes D1.jpg Actie H1.jpg Hockeyballen.jpg MHCZ clubapp.jpg Luchtfoto header website.jpg D1-actie.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Juniorenteams 2020/2021 bekend

1-7-2020  | Iets later dan verwacht maar ook de juniorenteams zijn gepubliceerd. Wekenlang is hier hard aan gewerkt door de lijncoördinatoren van de juniorencommissie. Het is elk jaar weer een enorme uitdaging de puzzel te leggen. 

Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen van de leden; met vrienden of vriendinnen, op sterkte, (pre)selecties, alles komt voorbij. "Ik wil bij hem, maar hij wil dat ook en hij weer niet", we puzzelen door en door. Afvallers, nieuwkomers, opzeggers, groepjes, enfin het is weer gelukt voor onze bijna 700 junioren! Tot op het allerlaatste moment is er nog geschoven. 

We zetten ons graag in om het voor iedereen zo goed mogelijk te regelen en met een belangrijk doel: dat alle leden in het nieuwe seizoen weer met veel enthousiasme de velden op gaan. 

Vast veel hockeyplezier en een fijne zomervakantie!!

Met sportieve groet,
Juniorencommissie