Heren 1 23-24.JPG Actie H1.jpg Hockeyballen.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg D1-actie.jpg Ballenmeisjes D1.jpg MHCZ clubapp.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Dames 1 23-24.jpg Luchtfoto header website.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Algemene Ledenvergadering (Voorjaars ALV) UITGESTELD!

6-7-2020  | 

Helaas hebben er zich te weinig leden aangemeld om de Voorjaars ALV bij te wonen vanavond, hierdoor hebben we het minimaal aantal personen dat aanwezig moet zijn om een vergadering of stemprocedure geldig te laten verlopen niet gehaald.

De Voorjaars ALV wordt nu met een week opgeschoven naar maandag 13 juli as.

Vanwege de Corona maatregelen is het essentieel dat we van te voren weten hoeveel leden de vergadering zullen bijwonen. Daarom vragen we jullie om uiterlijk zaterdag 11 juli aan te geven of je aanwezig zult zijn, middels een email aan: [email protected]  o.v.v. naam en lidnummer. Hierdoor kunnen we de presentie registratie alvast voorbereiden. Zonder deze inschrijving is er helaas geen toegang mogelijk.


Beste leden,

In deze periode, terwijl de corona crisis ons nog steeds beperkt in fysieke ontmoetingen, heeft het bestuur besloten om onze Algemene Ledenvergadering (hierna: "ALV”) van maandag 22 juni naar maandag 6 juli 2020 te verplaatsen. Vanaf 1 juli zou het weer mogelijk zijn om met meer dan 30 personen fysiek samen te komen, natuurlijk met inachtneming van de 1,5 meter afstand. Wij hopen op begrip voor deze keuze en kijken ernaar uit om jullie weer op de ALV te zien.

Vanwege de Corona maatregelen is het essentieel dat we van te voren weten hoeveel leden de vergadering zullen bijwonen.  Daarom vragen we jullie om uiterlijk zaterdag 4 juli aan te geven of je aanwezig zult zijn, middels een email aan: [email protected]  o.v.v. naam en lidnummer. Hierdoor kunnen we de presentie registratie alvast voorbereiden. Zonder deze inschrijving is er helaas geen toegang mogelijk.

De agenda staat vanaf 1 juli as. op de website & app, de financiële stukken zijn vanaf deze datum opvraagbaar via [email protected] o.v.v. je lidnummer.


Met sportieve groet,

Het bestuur