Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Heren 1 23-24.JPG Dames 1 23-24.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg MHCZ clubapp.jpg Hockeyballen.jpg Luchtfoto header website.jpg D1-actie.jpg Actie H1.jpg Ballenmeisjes D1.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Dames 1 zoekt versterking

16-4-2020  | 

Dames 1 van MHC Zoetermeer staat open voor talentvolle/ervaren speelsters van buitenaf. Heb je op hoog niveau gespeeld in de Jeugd, of heb je veel ervaring op 1eklasse-niveau (of hoger) in de Senioren? Sluit je dan aan bij Zoetermeer Dames 1.

Wij spelen in de 1eklasse en staan momenteel 2e in de poule – slechts 2x punten verwijderd van de koppositie. Ons team is ambitieus en gaat altijd voor het hoogst haalbare. Maar we hebben ook veel lol samen (bv. tijdens onze buitenlandstage). Volgend seizoen staat het team opnieuw onder leiding van Mark Langemeyer en zijn ervaren staf.

Wil je meer informatie? Neem dan snel contact op met Mark Langemeyer ([email protected]; 06-25544812).

MHC Zoetermeer is een gezellige, sportieve en actieve vereniging met bijna 1.500 leden. De club beschikt over drie watervelden en twee semi-watervelden en heeft een modern, sfeervol clubhuis met uitstekende faciliteiten.