Actiefoto H1 2020.jpg Banner 800 x 200.png Afbeelding MHCZ App 2019-klein.jpg Jeugdfonds header.png Goalie.jpg Dames 1 2020 s.jpg Rabofandag.jpg Welkom 2019 bij 5950x1450 mm klein.jpg Ballen.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Heren 1 2020 complet.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Accommodatie MHCZ gesloten

17-3-2020  | Beste leden, ouders, vrijwilligers, hockeyliefhebbers, 

Het Coronavirus (Covid-19) heeft ons land en de wereld in zijn greep. We zijn ons inmiddels allemaal pijnlijk bewust van de gevolgen voor de samenleving door de maatregelen die nodig zijn om controle te krijgen op verdere verspreiding. Gezondheid gaat boven alles, dus doen ook wij als vereniging uiteraard wat van ons wordt verwacht. 

Sinds donderdag jl. wordt er niet meer gehockeyd op onze accommodatie. De hekken blijven tenminste t/m maandag 6 april gesloten. Het is niet de bedoeling dat de velden toch worden gebruikt voor bv. vrije trainingen. We doen een beroep op eenieders begrip, medewerking en verantwoordelijkheid. De maatregelen zijn er niet voor niets. 

We begrijpen dat het stilleggen van alle clubactiviteiten een enorme teleurstelling is voor iedereen die onze geliefde sport uitoefent, maar ook voor ouders, vrijwilligers en andere supporters die zoveel plezier beleven aan hockey en het verenigingsleven. Om (op gepaste afstand) fit te blijven, hebben we in samenwerking met onze clubfysio T.I.M. Fysiotherapie een trainingsprogramma gemaakt (geschikt vanaf D). Deze is als bijlage toegevoegd. 
Doe ook mee! Deel foto’s en filmpjes van je activiteiten met je teamgenoten en via sociale media. Gebruik daarbij de hashtag #MHCZcofitchallenge. Zo blijven we "samen zonder elkaar” fit en in contact. 

Wat de gevolgen van de maatregelen zijn voor de competitie is nog niet duidelijk, zodra er meer informatie is van de KNHB, informeren we jullie hierover. Een aantal club-gerelateerde zaken, die gewoonlijk rond deze tijd spelen, wordt momenteel voorbereid. Een daarvan is de inventarisatie van jullie wensen voor volgend seizoen. Het verzoek om je voorkeuren op te geven, ontvang je binnenkort in je mailbox. 

Heb je vragen? Stel ze dan vooral. Op de website vind je de juiste contactpersonen onder club/organisatie. 

Wij wensen iedereen sterkte en succes in deze bizarre tijd en heel veel beterschap voor de zieken. Geef gehoor aan de maatregelen waarmee we de kwetsbaren in onze omgeving beschermen. Blijf gezond en zorg goed voor elkaar. 

Tot langs de velden!

Met sportieve groet,
Namens het bestuur van MHC Zoetermeer 

Bella Overgoor 
Voorzitter