Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg D1-actie.jpg Luchtfoto header website.jpg Heren 1 23-24.JPG Actie H1.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Ballenmeisjes D1.jpg Dames 1 23-24.jpg Hockeyballen.jpg MHCZ clubapp.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Nooit meer koud in de dug-out

10-12-2019  | 
Trillend van de kou in de dug-out, op de bank of tribune is niet fijn. Binnenkort kun je jezelf (en teamgenoten of je buurvrouw op de tribune) in MHCZ-stijl warm houden onder een fraaie deken.

Wil je het in de winter niet meer koud hebben in de dug-out? Wil je er professioneel bij zitten onder een warme deken met clublogo? Wil je als supporter je eigen dekentje voor op de tribune? Dan kun je vanaf nu je eigen MHC Zoetermeer teamdeken bestellen! 

Deze fleecedeken is 120x150 cm en wordt speciaal in de clubkleuren met logo bedrukt. De order wordt geplaatst bij de leverancier als er tenminste 30 stuks zijn besteld. Als dat voor 19 december is, dan is hij voor 16 januari in huis.

Prijs is 21 euro per stuk. Je kunt bestellen via de MHCZ-app of na inloggen op de website. Je kunt ook meerdere dekens tegelijk bestellen. Kijk bij 'evenementen'. Bij onvoldoende belangstelling, wordt het volledige bedrag uiteraard teruggestort