Banner website.jpg Banner-scheidsbedankt-1.jpg Rabofandag.jpg Ballen.jpg Afbeelding MHCZ App 2019-klein.jpg FI_20191013_0021-2.jpg Banner 800 x 200.png Welkom 2019 bij 5950x1450 mm klein.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Goalie.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

BSO-kids 'On The Move'

11-9-2019  | Samen met andere Zoetermeerse sportverenigingen ontwikkelden we een nieuw sportief initiatief speciaal voor de BSO-locaties van De Drie Ballonnen: het sportprogramma ‘On the move’. Dit programma biedt in schoolweken sportieve clinics tijdens buitenschoolse opvang (BSO) bij De Drie Ballonnen. Een pilot voor een aantal BSO-locaties in de wijk Oosterheem start vanaf 16 september. De kinderen staan al klaar in de startblokken!

Sportprogramma ‘On The Move’
De deelnemende sportverenigingen delen de ambitie om iedereen een leven lang te laten bewegen. Zij ontwikkelden daarom in samenwerking met adviesbureau NEW-Xperience het programma ‘On The Move’, waarbij kinderen kennis kunnen maken met één van de sporten tijdens BSO-tijd. Het programma stimuleert gezonde beweging bij kinderen en helpt ouders bij het vinden van een geschikte, leuke sport voor hun kind.
De deelnemende sportverenigingenzijn MHCZ (hockey), ARV Ilion (atletiek), Huk Tti (zelfverdedigingssport) en Kai Sei (judo).

Gemeentelijke subsidie ‘Sport als Supporter’
De gemeente moedigt het sportieve initiatief aan en stelt daarom een subsidie beschikbaar voor de uitvoering van het sportprogramma. Met de subsidie helpt de gemeente de verenigingen op weg als supporters van sport.

Start pilot in Oosterheem
Het programma zal vanaf 16 september wekelijks plaatsvinden op de maandag, dinsdag en donderdag. Op maandag en donderdag wordt er gehockeyd bij ons op de club. Bij een succesvolle pilot wordt het programma uitgebreid naar de andere BSO-locaties van De Drie Ballonnen. De sportclinics worden tijdens deze pilot in kleine groepjes bij de sportverenigingen gehouden.