Afbeelding MHCZ App 2019-klein.jpg Banner website.jpg Rabofandag.jpg Banner-scheidsbedankt-1.jpg Goalie.jpg Banner 800 x 200.png Ballen.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Welkom 2019 bij 5950x1450 mm klein.jpg FI_20191013_0021-2.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Update oplevering velden

11-9-2019  | 
Woensdag 11 september: Update veld 2
Vandaag is veld 2 ook klaar voor gebruik. Ook dit veld is voorzien van nieuwe doelen, cornervlaggen, sproeisysteem op statief en nieuwe dug-outs. Een geweldige verbetering ten opzichte van de oude situatie. Laten we er samen vooral ook zuinig op zijn! 
Hou er rekening mee dat dit een semi-waterveld is dat de eerste tijd goed gesproeid moet worden en waarvan het zand nog ingelopen moet worden. Na enige tijd volgt er een tweede instrooiing met zand, wordt de mat aangewalst en geborsteld. Dit betekent dat het veld momenteel (tijdelijk) trager is dan je mogelijk gewend bent. 

Bediening van sproeisysteem en verlichting
De aansturing van de beregening en verlichting van velden 1, 2 en 3 gebeurt op afstand vanuit het clubhuis en mag uitsluitend door bevoegden worden bediend. Het is leden/ouders en teamleiding, dus niet toegestaan om het zelf te doen. Heb je een verzoek? Meld je dan even bij de bar.
Op veld 4 en 5 wordt de beregening en verlichting vooralsnog aan- en uitgezet bij de groene bedieningskast ter plaatse. Let op: de velden kunnen niet tegelijk beregend worden. Vriendelijk verzoek: zet de verlichting aan wanneer dat nodig is en wanneer je als laatste het trainingsveld verlaat, doe het licht dan uit. Het wordt zeer op prijs gesteld als het laatste team ook het hek afsluit en de sleutels afgeeft bij de bar.

Vrijdag 6 september: Update veld 3
Veld 3, het nieuwe waterveld is vandaag opgeleverd en kan worden bespeeld en beregend (sproeien). Het veld ziet er echt prachtig uit. Ook dit veld is voorzien van nieuwe doelen en cornervlaggen. De nieuwe dug-outs zijn helaas nog niet geleverd, die komen dinsdag 10 september. Tot het moment van plaatsing is het even behelpen met spullen en zitplaats voor (reserve)spelers en teambegeleiding.
Op dit veld is een nieuw sproeisysteem aangelegd waarbij de sproeiers verhoogd op een statief staan. Hiervoor is gekozen, omdat de verzonken sproeikoppen regelmatig kapot gingen door bv hockeyballen die erin rolden. Ook veld 2 zal worden uitgerust met sproeikoppen op statief. Bij veld 5 was dit niet mogelijk, omdat de sproeiputten daar ooit in beton zijn verankerd.

Oorspronkelijk bericht van 30 augustus
Zodra je het parkeerterrein in het Van Tuyllpark op rijdt zie je het al: de werkzaamheden aan de velden zijn nog niet afgerond. 
Helaas heeft de vervanging van de velden vertraging opgelopen, door o.a. een aantal te warme (niet werkbare) dagen en te late levering van de kunstgrasmatten. Hierdoor hebben we de afgelopen weken een beroep moeten doen op de flexibiliteit van teams waarvoor al trainingen en oefenwedstrijden gepland stonden en hebben we het met elkaar in goede banen geleid. Dank daarvoor! 

Volgens de laatste planning is veld 3 gebruiksklaar op vrijdag 6 september en veld 2 uiterlijk woensdag 11 september. Dit betekent dat het trainingsschema en mogelijk ook wedstrijdtijden voor de komende twee weken moeten worden aangepast. De vrijwilligers die deze schema’s en planningen maken, doen hun uiterste best om de wijzigingen te beperken. We ontkomen er echter niet aan om trainingen te verschuiven, veldruimte per team te beperken of trainingsduur te verkorten. Hoe vervelend en frustrerend het ook is, we rekenen hierbij op eenieders begrip en medewerking. Het is niet anders. 

LET OP 
  • Kijk goed in het trainingsschema of er de komende twee weken voor jouw team wijzigingen zijn in veld of tijd. Volgens de huidige planning zou vanaf 11 september het schema voor de 5 velden (hoofdschema) weer van toepassing moeten zijn. 
  • De trainingen van Goalieworks starten vanaf 16 september 
  • Check je mail en wedstrijdschema/clubapp of er wijzigingen zijn in wedstrijdtijden 
  • Gaat je training niet door, om welke reden dan ook, geef dit dan ALTIJD van tevoren door aan Annelies van der Vis ([email protected]). Dit geldt overigens het hele seizoen ivm openen/sluiten van het clubhuis en een optimale veldbezetting.
  • Op vrijdag 6 september zijn er nog wat plekjes in het trainingsschema. Wil je hiervan gebruik maken? Stuur dan uiterlijk woensdag 4 september een verzoek naar Annelies van der Vis ([email protected]). 

Veld 5 is inmiddels opgeleverd, voorzien van mooie nieuwe goals en cornervlaggen en kan worden bespeeld. Hou er rekening mee dat dit een semi-waterveld is dat de eerste tijd goed gesproeid moet worden en waarvan het zand nog ingelopen moet worden. Na enige tijd volgt er een tweede instrooiing met zand, wordt de mat aangewalst en geborsteld. Dit betekent dat het veld momenteel (tijdelijk) trager is dan je mogelijk gewend bent. 

Heb je als gebruiker op- of aanmerkingen over de nieuwe velden, mail deze dan naar [email protected]. We verzamelen de feedback en sturen het indien nodig door naar de gemeente en aannemer/leverancier.