Banner 800 x 200.png Rabofandag.jpg Banner website.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg FI_20191013_0021-2.jpg Afbeelding MHCZ App 2019-klein.jpg Banner-scheidsbedankt-1.jpg Goalie.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Ballen.jpg Welkom 2019 bij 5950x1450 mm klein.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Gerard met deeltijd pensioen

27-8-2019  | Na 20 jaar komt er een eind aan een tijdperk bij MHCZ, na seizoen 2019/2020 stopt Gerard van den Berg met de exploitatie van de horeca op de club en zijn vele activiteiten als accommodatiebeheerder. Een ingrijpend besluit voor de vereniging, maar ook voor Gerard zelf. Want iedereen kent Gerard en Gerard kent iedereen. Hij weet alles over het reilen en zeilen van de club, is er (bijna) altijd en heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de vereniging die gedurende deze 20 jaar is uitgegroeid tot de mooie eigentijdse club van vandaag. Hij is voor zijn zeer gewaardeerde inzet dan ook terecht benoemd tot Lid van Verdienste (2006) en Erelid (2015) van MHCZ. 

Het bestuur moest dan ook even slikken toen Gerard vertelde niet voornemens te zijn de overeenkomst met de club te verlengen. Met de pensioengerechtigde leeftijd in zicht en de behoefte meer tijd door te brengen met kinderen en kleinkinderen, hakte hij deze knoop door. Verwacht echter niet dat hij bij de geraniums in de vensterbank gaat hangen, want hij blijft ondernemen met zijn cateringbedrijf Cuisine Bully. 

Gerard: Aan alles zit een begin en een eind. Mijn begin was seizoen 1998/1999. Mijn kinderen Bas en Mark werden lid van MHCZ en Hélène, mijn vrouw, werd automatisch vrijwilliger en later ook spelend lid. Er werd een bestuurslid Bar gezocht en al vrij snel heb ik die taak op mij genomen en daarnaast tot 2004 ook de uitvoerende taken van de horeca als vrijwilliger uitgeoefend. Vanaf 2004 heb ik het eenmansbedrijf Cuisine Bully opgestart, naast mijn full-time baan als docent aan de Middelbare Hotelschool. In 2016 heb ik mijn werk in het onderwijs opgegeven, zodat ik al mijn energie kon richten op de horecaontwikkelingen in het nieuwe clubhuis. Blij en dankbaar ben ik dat het bestuur en de leden mij deze uitdaging gunden. 

Straks heb ik dat eerst 15 jaar in het oude clubhuis en daarna nog 5 jaar vorm mogen geven in het nieuwe clubhuis. Maar aan het einde van seizoen 2019/2020 is het tijd voor een nieuwe fase in mijn leven. Mijn actieve leven zal ik niet geheel opgeven, want ik blijf mijn cateringwerkzaamheden voor Cuisine Bully uitoefenen. Wel komt er een eind aan de vaak lange werkweken. Dat geeft in ieder geval wat ruimte voor nieuwe uitdagingen en wat meer vrije tijd. 

Met veel plezier kijk ik nu al terug op de afgelopen 20 jaar en met evenveel plezier kijk ik uit naar de volgende levensfase. MHCZ is een fantastische vereniging met veel bevlogen leden. Ik ben er dan ook van overtuigd dat mijn vertrek wellicht even lastig zal zijn, maar ook weer tot nieuwe frisse ideeën zal leiden. Ik wens bestuur en leden daarbij veel succes. 

Voor het zover is, ga ik de horeca tijdens seizoen 2019/2020 nog met veel plezier voor u verzorgen. 

Met vriendelijke en gastvrije groeten, 
Gerard van den Berg 

Aan het einde van het seizoen nemen we natuurlijk op passende wijze afscheid van Gerard. Maar eerst gaan we komend seizoen alles voor de laatste keer beleven met Gerard aan het roer: Mosselavond, team-etentjes, Kerstgala’s, TD’s, toernooien, BBQ’s, feesten etc. en genieten van zijn heerlijke verse broodjes. 
In de tussentijd gaan we met een groepje mensen aan de slag, op zoek naar vervanging van Gerard met ingang van seizoen 2020-2021. 

Bestuur van MHC Zoetermeer

Reacties

Ghislaine Perquin
Neeeee! We kunnen niet zonder Gerard!
Eden Mestrini
Geerie we 🧡💚 you!!
Daphne van der Geest
Jammer maar heel begrijpelijk! Geniet nog van het laatste seizoen🧡💚
Ronald van Hal
stoer besluit ! zal wennen zijn aan de andere kant van de bar Gerard ;-)
Francien Kampmeinert
wat een moeilijk maar wijs besluit Gerard. Mooi laatste seizoen toegewenst. en ga genieten daarna.
Daan Odekerken
Oh nee, wat moet MHCZ zonder jou😞. Maar wat meer rust, minder stress en genieten van familie is ook wat waard!!
Mechtelien Greve
o wat een vreselijk verdrietig bericht. Begrijpelijk natuurlijk maar wat een groot gemis voor ons allen!! Ga dit seizoen extra genieten van je inzet!!!
Heidi Rath
Geniet van het laatste seizoen, dan doen wij dat ook.
Ronald Mertens
Bedankt Geer voor "alles", wijs besluit, jammer voor MHCZ
Estée Nijhof
Wat ontzettend jammer maar logisch besluit!!! Topper!

Reageer op het nieuws