Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Banner-scheidsbedankt-1.jpg FI_20191013_0021-2.jpg Welkom 2019 bij 5950x1450 mm klein.jpg Banner website.jpg Ballen.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Goalie.jpg Afbeelding MHCZ App 2019-klein.jpg Banner 800 x 200.png Rabofandag.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Exclusief aanbod voor leden

25-6-2019  | Exclusief aanbod zomertennis en padel voor MHCZ-leden

Vanuit de gedachte en wens om aan ons beider bestaande leden meer toegevoegde waarde te bieden, hebben Tennis Vereniging Buytenwegh (TVB) en Mixed Hockey Club Zoetermeer (MHCZ) het plan opgevat om te gaan samenwerken.

Hockey en tennis/padel (padel is een mix tussen tennis en squash in een kooi) vullen elkaar namelijk goed aan: het zijn weliswaar heel verschillende sporten, maar worden beide gespeeld met ‘een bal en een stokkie’ waarbij oog-hand-coördinatie en balgevoel worden getraind. Juist in de verschillen kunnen de sporten elkaar versterken: tennis en padel zijn individuele sporten terwijl hockey juist de dynamiek van een teamsport inbrengt. Dit betekent dat je tennis en padel in clubverband bijna op ieder willekeurig moment kunt doen, terwijl je om te hockeyen een geplande training of wedstrijd met je team nodig hebt. Van juni tot september wordt er weinig gehockeyd, terwijl dit voor tennis en padel juist een heel geschikte periode is.

Om een eerste concrete stap in de samenwerking te zetten, zijn beide verenigingen verheugd om elkaars leden bij wijze van proef een exclusief aanbod te doen:
  • TVB biedt de leden van MHCZ de mogelijkheid om gedurende de zomer (eind juni tot 22 september 2019) te tennissen en te padellen voor EUR 30,00.
  • MHCZ biedt de leden van TVB de mogelijkheid om in de periode van september t/m november 2019 mee te doen met de trimhockey-training eveneens voor EUR 30,00.

Toelichting aanbod van TVB voor MHCZ-leden, zomer 2019
  1. Leden van MHCZ en hun ouders/verzorgers kunnen vanaf eind juni tot 22 september 2019 onbeperkt tennissen of padellen bij TVB. Omdat gedurende de zomervakantie de oude tennisbanen vervangen worden door nieuwe gravelbanen, zal het gedurende een aantal weken beperkt mogelijk zijn om te tennissen. Dit geldt niet voor Padel.
  2. Om het gebruik van de faciliteiten zo gemakkelijk mogelijk te maken, wordt voor MHCZ-leden de exclusieve mogelijkheid gecreëerd om tijdelijk maar wel ‘volwaardig’ lid te worden van TVB zodat zonder beperking gebruik gemaakt kan worden van de padel- en tennisbanen (m.u.v. het moment dat ze vervangen worden).
  3. De kosten voor dit exclusieve MHCZ/TVB lidmaatschap worden, in het kader van de samenwerking en de enigszins beperkte beschikbaarheid van de tennisbanen tijdens de zomervakantie, bijzonder laag gehouden en bedragen EUR 30,00.MHCZ-leden kunnen kosteloos padelrackets en -ballen lenen in het clubhuis van TVB (normaal EUR 2,50). Voor tennis gaat TVB uit van eigen materiaal.
  4. Het is voor MHCZ-leden mogelijk om een gratis padelclinic te volgen. Bij belangstelling wordt hiervoor een afspraak ingepland.
  5. Indien gewenst, kunnen MHCZ-leden tennis- of padeltraining volgen tegen gelijke voorwaarden en condities als voor reguliere TVB-leden.
  6. Aan alle interne clubactiviteiten van TVB kunnen MHCZ-leden die gebruik maken van dit exclusieve MHCZ/TVB lidmaatschap meedoen, zij zijn tenslotte tijdelijk maar wel volwaardig lid van TVB. De deelname aan de ALV is hiervan echter uitgesloten. Normale sportkleding en sportschoenen volstaan om te kunnen tennissen en padellen. Hockeyschoenen worden niet op prijs gesteld.

Ben je geïnteresseerd? Dan kun je je aanmelden kan door een mailtje te sturen naar [email protected] met verwijzing naar het MHCZ/TVB lidmaatschap. 

MHCZ doet een vergelijkbaar aanbod aan de leden van TVB. Na afloop van de proefperiode, zullen de verenigingen evalueren en bij gebleken succes de samenwerking verder handen en voeten geven.