Hockeyballen.jpg D1-actie.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg MHCZ clubapp.jpg Luchtfoto header website.jpg Heren 1 23-24.JPG Dames 1 23-24.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Actie H1.jpg Ballenmeisjes D1.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Bestuurswisseling

22-6-2021  | Onder applaus is tijdens de Algemene Ledenvergadering van maandag 21 juni jl. het bestuur geïnstalleerd. De meesten waren al bestuurslid: voorzitter Bella Overgoor, penningmeester Robert van Haarlem, secretaris Annelies van der Vis, Marcel van der Kroft voor Junioren, Florentine van der Vaart voor Senioren breedte en Marjolijn Waal voor Jongste Jeugd.

Stefan Hamers, die zich sinds 2008 inzet als vrijwilliger (coach, manager, commissielid) en sinds oktober 2015 in het bestuur de portefeuille HR & Hockeypartners onder zich had, stelde zich niet herkiesbaar. In het bijzijn van de aanwezige leden is afscheid van hem genomen als bestuurslid en bedankt voor zijn enorme en gewaardeerde inzet, waarbij uitgebreid is stilgestaan bij de lange lijst verdienstelijkheden voor de club. Het is dan ook zeer terecht dat Stefan door het bestuur tijdens de ALV is benoemd tot Lid van Verdienste.

Nieuw in het bestuur is Luc Lispet, die Stefan Hamers vervangt. Het afgelopen seizoen heeft hij al volledig meegedraaid, waardoor er een warme overdracht heeft kunnen plaatsvinden. Luc is zelf lid van MHCZ, heeft ook bij diverse andere clubs gespeeld en maakt nu onderdeel uit van veteranen A. Hij heeft twee zoontjes die ook beide hockeyen in het Van Tuyllpark.
Wij wensen Luc heel veel succes!