Banner 800 x 200.png Shake hands D1.jpg Afbeelding MHCZ App.pdf Rabofandag.jpg Heren 1 2018-2019.jpg Dames 1 2018-2019 Teamfoto.jpg Prettige wedstrijd.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Banner-scheidsbedankt-1.jpg Ballen.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Mini's vd week.jpg Goalie.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Zomerklusjes: wie helpt?

18-6-2019  | 
Deze zomervakantie worden diverse klusjes rondom het clubhuis aangepakt. Hierbij zijn materialen en handjes meer dan welkom.
Meld je aan als je een handje wilt komen helpen of de vrijwilligers kunt voorzien van (klus)materialen en tips. Voor meer info over de klusjes en voor een schema met dagen waarop jouw sportieve hulp meer dan welkom is, kun je mailen naar Gerton Kotterman

1. Gezocht: Onkruidmaaier(s)
Een opgeruimde club oogt fijn en bevordert dat we het terrein rondom de club samen schoon en netjes houden. Daarom is de club op zoek naar één of meer onkruidmaaiers (liefst op accu of benzine) of lange verlengsnoeren om het terrein klaar te maken voor de start van het nieuwe seizoen.

2. Gezocht: klussers voor onderhoud tribunes
Een club met een nette en goed onderhouden uitstraling oogt fijn en bevordert dat we het terrein rondom de club samen schoon en netjes houden en zorgvuldig met de middelen omgaan. Daarom is de club op zoek naar klussers om de tribunes te voorzien van een nodige verflaag. Hoe gaaf is het om het nieuwe seizoen aan te vangen en de tribunes er als nieuw weer uitzien. 

Gerton ziet je bericht met belangstelling tegemoet!

Reacties

Gerton Kotterman
wie o wie is nr 1!! 😉

Reageer op het nieuws