Heren 1 23-24.JPG Luchtfoto header website.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg D1-actie.jpg Actie H1.jpg Ballenmeisjes D1.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Dames 1 23-24.jpg MHCZ clubapp.jpg Hockeyballen.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Aankondiging gecombineerde ALV

11-6-2022  | 

Het bestuur van Mixed Hockey Club Zoetermeer nodigt al haar leden van harte uit voor de gecombineerde Najaars'21 & Voorjaars'22  Algemene Ledenvergadering op maandag 27 juni 2022. De ledenvergadering vindt plaats in het club(t)huis aan de Van der Hagenstraat 19 te Zoetermeer en begint om 20.00 uur.

Het bestuur hoopt u te treffen bij deze gecombineerde ALV. De agenda,  notulen, de aanpassingen van het HHR en het machtigingsformulier kunt u vanaf donderdag 23 juni downloaden in het besloten deel van de website onder documenten. Hiervoor dient u eerst in te loggen. Zie onderaan dit bericht een beknopte handleiding.

De financiële stukken kunt u opvragen vanaf vrijdag 24 juni a.s. Dit kan uitsluitend door MHCZ leden en per email o.v.v. lidnummer bij de penningmeester van MHCZ, dhr. Robert van Haarlem,  [email protected]

Met vriendelijke groet, 

Het bestuur


Inloggen in het besloten deel van de website en downloaden van documenten:

 

  • Klik op de website op 'inloggen' en voer lidnummer en wachtwoord in
  • Ga naar 'Club' en vervolgens naar 'Documenten'
  • Klik op 'Voorjaarsvergadering d.d. 27 juni 2022', dan verschijnt een overzicht van de beschikbare documenten. Om deze te bekijken, klikken op 'download'.