Heren 1 2018-2019.jpg Mini's vd week.jpg Shake hands D1.jpg Banner-scheidsbedankt-1.jpg Dames 1 2018-2019 Teamfoto.jpg Ballen.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Goalie.jpg Banner 800 x 200.png Prettige wedstrijd.jpg Afbeelding MHCZ App 2019-klein.jpg Rabofandag.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Commissie Tophockey

5-6-2019  | Komend seizoen zal de Commissie Tophockey bestaan uit Steven Naarding (Dames) en Vincent van Sas (Heren). Beide heren zullen zich in eerste instantie bezighouden met de samenwerking tussen het eerste en het tweede senioren elftal en de A1. 

Net als in de afgelopen jaren wordt er zowel aan de kant van de dames als de heren gesproken over de 'tophockey driehoek'. De ambitie van deze tophockey driehoek is het verbeteren van de doorstroom van eigen jeugd richting onze eerste twee elftallen. Daarnaast zal de tophockey driehoek nauw samenwerken met de Technisch Manager Jan Willem Verschuur en de jeugdcommissies om ervoor te zorgen dat iedere speler de kans krijgt om door te stromen naar het juiste team, waarbij hockeyplezier en spelen op een passend niveau voorop staat. 

Steven Naarding heeft inmiddels een aantal jaren ervaring in deze functie, Vincent van Sas heeft de afgelopen twee seizoenen Heren 2 onder zijn hoede gehad. Het bestuur wenst beide heren veel succes!