Afbeelding MHCZ App 2019-klein.jpg Mini's vd week.jpg Dames 1 2018-2019 Teamfoto.jpg Prettige wedstrijd.jpg Ballen.jpg Rabofandag.jpg Banner 800 x 200.png Banner-scheidsbedankt-1.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Shake hands D1.jpg Goalie.jpg Heren 1 2018-2019.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Nieuwe trainer/coach Heren 2

4-6-2019  | Afgelopen twee jaar heeft het ‘nieuwe’ Heren 2 zich laten gelden in de Reserve 1e klasse. Beiden seizoenen werden afgesloten met een tweede plek in de competitie. Joep Stoop heeft in deze twee jaar een belangrijk aandeel gehad in dit resultaat als ‘nestor’ en aanvoerder van dit elftal. 

Komend seizoen zal Joep Stoop zijn aanvoerdersband inruilen en aantreden als trainer/coach van Heren 2. De technische staf en het bestuur zijn verheugd dat Joep deze stap heeft genomen. Joep heeft als voormalig speler van Heren 1 en trainer/coach van diverse jeugdelftallen een uitgebreide ervaring opgebouwd. Ook was Joep Stoop afgelopen twee jaar aan de club verbonden als Technisch Coördinator van de jongenslijn. 

Joep zegt hier zelf over: "Ik ben de afgelopen jaren met veel plezier actief geweest als speler van Heren 2. Voor mij is het dan ook een logische stap dat ik het komende seizoen met ambitieuze spelers probeer om de weg in te slaan richting promotie naar de reserve overgangsklasse.”

De technische staf en het bestuur bedanken Vincent van Sas (coach) en Axel Vertegaal (trainer) voor hun inzet de afgelopen seizoen(en) en wensen Joep heel veel succes met de voorbereiding op het volgende seizoen.