Goalie.jpg Afbeelding MHCZ App.pdf Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Prettige wedstrijd.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Dames 1 2018-2019 Teamfoto.jpg Rabofandag.jpg Mini's vd week.jpg Banner-scheidsbedankt-1.jpg Shake hands D1.jpg Ballen.jpg Banner 800 x 200.png Heren 1 2018-2019.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

End of Season Party

15-5-2019  | Op zaterdag 1 juni en zondag 2 juni sluiten we de competitie van 2018-2019 af voor jeugd en senioren. Met een gezellige BBQ, een lekker drankje en muziekje erbij, leuk gezelschap en op zondag Super Sunday en de huldiging van de veldkampioenen.

Voor zowel de kleine als de grotere trek is er een passende aanbieding, zie ook de bijlage voor het BBQ-Menu. Spreek af met je team, andere clubgenoten, collega-vrijwilligers, ouders en familieleden en kom lekker eten op de club om het seizoen in stijl af te sluiten. Vergeet je hockeystick niet om lekker even te ballen tussendoor. Heerlijk vooruitzicht!

In verband met de inkoop is het nodig vooraf te reserveren. Dat kan na inloggen op de website of clubapp (bij evenementen) of aan de bar in het clubhuis. 
Bij opmerkingen graag vermelden: 
1. Op welke dag je komt (za. 1 of zo. 2 juni) en 
2. Hoe laat je wil eten

Heel graag tot de End of Season Party!