Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Dames 1 2018-2019 Teamfoto.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Shake hands D1.jpg Ballen.jpg Afbeelding MHCZ App.pdf Banner-scheidsbedankt-1.jpg Heren 1 2018-2019.jpg Rabofandag.jpg Banner 800 x 200.png Mini's vd week.jpg Prettige wedstrijd.jpg Goalie.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Nieuwe sponsor Intersport Twinsport

11-5-2019  | Vanaf 1 juli 2019 is Intersport Twinsport onze nieuwe sponsor en partner in hockeymaterialen. De samenwerking werd afgelopen maandag formeel bekrachtigd met het ondertekenen van een driejarig contract. Het bestuur is bijzonder enthousiast en verheugd om de vereniging te verbinden met deze nieuwe sponsor en ziet de samenwerking met Intersport Twinsport met vertrouwen tegemoet.

De samenwerking houdt onder meer in dat de clubtenues van MHCZ vanaf ca. eind juli 2019 via de Intersport Twinsport Leiden Superstoreverkocht worden. Dit jaar is de nieuwe lijn teamkleding van Adidas op de markt gekomen, die vervangt de huidige uit 2016. Intersport Twinsport zal dan ook direct overgaan op de nieuwe lijn clubkleding. De kleuren van het tenue wijzigen niet. Aan het assortiment MHCZ-clubkleding wordt een fraai nieuw teampak van Adidas toegevoegd alsook witte uitshirts en -sokken. 

Voordeel voor leden van MHCZ
Leden van MHCZ ontvangen bij Intersport Twinsport Leiden Superstore 20% directe korting op de winkelprijs van alle clubkleding. Daarnaast ontvangt ieder lid een waardebon waarmee je 20% korting krijgt op 1 ander hockeyartikel naar keuze.

De Superstore heeft twee verdiepingen en is één van de grotere van de 17 filialen van Intersport Twinsport. De vestiging is gelegen aan de Lammenschansweg 130 in Leiden en is vanuit het centrum van Zoetermeer in ca. 15 minuten makkelijk aan te rijden, mede door het gratis parkeerterrein voor de deur van de zaak. Het assortiment hockeysticks, -schoenen en -accessoires is heel breed. Ook beschikt de Superstore over een pannakooi waar je hockeysticks kunt uitproberen voordat je ze aanschaft. Je krijgt altijd deskundig en persoonlijk advies. 

Intersport Twinsport is dé specialist in hockey, voetbal, tennis, running, fitness, wandelen, zwemmen, indoor en wintersport. De verkopers staan 7 dagen per week voor je klaar. Voor openingstijden, contactgegevens en overige informatie kijk je op: https://www.intersporttwinsport.nl/winkels/28/intersport-twinsport-leiden-superstore.html 

Presentatie nieuwe tenues en sponsoravond
Samen met Intersport Twinsport en Adidas organiseert de sponsorcommissie aan het einde van het seizoen een bijeenkomst om geïnteresseerden te informeren over het vernieuwde tenue, het nieuwe teampak en de mogelijkheden om met een leuke korting een clubtenue en/of pak inclusief bedrukking te sponsoren. Neem voor meer informatie contact op met de sponsorcommissie: [email protected].


V.l.n.r. Eric Noordam (sponsorcommissie), Dennis Knuppe (Intersport)
Bella Overgoor (Voorzitter MHCZ) en Roben van Leeuwen (Intersport)