Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Afbeelding MHCZ App.pdf Rabofandag.jpg Ballen.jpg Goalie.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Dames 1 2018-2019 Teamfoto.jpg Prettige wedstrijd.jpg Banner 800 x 200.png Mini's vd week.jpg Heren 1 2018-2019.jpg Shake hands D1.jpg Banner-scheidsbedankt-1.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Coaches D1/H1 seizoen '19-'20

9-4-2019  | Joost van Nes is ook volgend seizoen de coach van Zoetermeer Heren 1. Mark Langemeyer neemt Zoetermeer Dames 1 onder zijn hoede.

Joost is begin dit seizoen aangetreden als trainer/coach van ons Heren 1 en heeft een uitstekende band opgebouwd met het team. Het bestuur verwacht dat de goede samenwerking opnieuw mooie resultaten en een stap voorwaarts oplevert.
Joost van Nes: "Ik kijk erg uit naar de verdere samenwerking, zowel de club als de mensen, de staf en het team zorgen ervoor dat ik het erg naar mijn zin heb op Zoetermeer. Volgend seizoen gaan we het team zich verder laten ontwikkelen. Ik ga deze uitdaging graag aan en sta straks weer met veel plezier voor de groep.

”Mark Langemeyer geeft dit seizoen leiding aan Zoetermeer Meisjes A1 en maakt volgend seizoen de overstap naar Dames 1. "Wij hebben alle vertrouwen dat Mark de ambities van Dames 1 voor volgend seizoen zal vormgeven”, aldus het bestuur van MHCZ.
"Ik heb het enorm naar mijn zin bij Zoetermeer en zie mijn rol bij Dames 1 als een uitdagend vervolg op de fijne samenwerking met de Meisjes A1. Na de zomer ga ik met dezelfde energie aan de slag bij het eerste Damesteam van Zoetermeer".

Mark neemt het roer bij Dames 1 over van Jan Willem Verschuur, die verbonden blijft aan Zoetermeer als Technisch Coördinator van de Jeugdopleiding.

 
Joost van Nes


Mark Langemeyer