Banner 800 x 200.png Banner-scheidsbedankt-1.jpg Ballen.jpg Shake hands D1.jpg Mini's vd week.jpg Rabofandag.jpg Heren 1 2018-2019.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Dames 1 2018-2019 Teamfoto.jpg Prettige wedstrijd.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Afbeelding MHCZ App.pdf Goalie.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Kom helpen met afbouwen!

6-2-2019  | Op zondag 17 februari worden de laatste competitiewedstrijden gespeeld in onze Sweet lake Hockey Dome. Dat betekent dat we de dag daarna starten met de werkzaamheden die ervoor zorgen dat de hal weer tijdig afgebouwd is voor aanvang van het tweede deel van de veldcompetitie.

Ouders, meld je aan en kom helpen!
Het bestuur roept de hulp in van de ouders van alle jeugdteams die deze zaalperiode gebruik hebben gemaakt van onze eigen hal voor training en competitie door per team tenminste 1 ouder af te vaardigen om te komen helpen bij werkzaamheden op 18 en/of 20 februari. Ook de niet-jeugdteams die gebruik hebben gemaakt van de hal worden verzocht te komen helpen.

Werkzaamheden maandag 18 februari 
Vanaf 19.30 tot ca. 21.00 uur
Nodig: ca. 20 mensen
  • Verwijderen van de witte belijning die op de vloer is geplakt.
  • Naar buiten brengen van de tribunes (er zitten wieltjes onder)
  • Naar buiten brengen van bruine balken, tafels, stoelen en afvalbakken
  • Verzamelen witte balken en goals bij de sluis

Werkzaamheden woensdag 20 februari 
Vanaf 08.00 tot ca. 12.00 uur
Nodig: ca. 50 mensen
Afbreken van de hal: losmaken van het stalen net dat de tent op zijn plaats houdt en het oprollen van de netten en de tent zelf.

Meld je alsjeblieft zo snel mogelijk aan, zodat we met elkaar de hal netjes kunnen afbouwen en opruimen. Aanmeldingen graag naar [email protected]