Ballenmeisjes D1.jpg D1-actie.jpg Hockeyballen.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Luchtfoto header website.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Dames 1 23-24.jpg Actie H1.jpg MHCZ clubapp.jpg Heren 1 23-24.JPG
 
 
Nieuwsafbeelding

Verdachte e-mails in omloop

2-2-2019  | We hebben van LISA vernomen dat er zogenaamde phishing-mails in omloop zijn bij LISA-gebruikers. Deze e-mailberichten verwijzen vaak door naar frauduleuze websites met als doel om persoonlijke gegevens te achterhalen. In de meeste gevallen is het vrij duidelijk dat het om een nep-mail gaat, maar helaas is dit niet altijd het geval. 

Verdachte e-mails in omloop
Er is een e-mail opgedoken vanuit een voorzitter@... e-mailadres die vraagt om een betaling. Dit is een nepmail! Daarnaast is er een mail opgedoken vanuit een webmaster@... e-mailadres. Deze e-mail beweert dat je e-mailadres geblokkeerd is, met het verzoek om een x-aantal bitcoins te betalen om deze te deblokkeren. Ook dit is een nepmail! Wees alert op dit soort vreemde mails van 'bekenden' binnen onze club.

Let op: 
  • Lisa en MHCZ zullen nooit om wachtwoorden vragen of verzoeken deze op een andere plek in te voeren. Ga niet op dergelijke verzoeken in.
  • MHCZ zal nooit vragen een geldbedrag over te maken op een willekeurige bankrekening. Contributie wordt automatisch geïncasseerd. Neem bij twijfel contact op met de penningmeester.

Heb je een verdachte e-mail ontvangen? Laat het dan zo snel mogelijk weten door een mail te sturen naar [email protected].