Dames 1 23-24.jpg D1-actie.jpg Luchtfoto header website.jpg Ballenmeisjes D1.jpg Heren 1 23-24.JPG Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Hockeyballen.jpg MHCZ clubapp.jpg Actie H1.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Techniek Academie start 10-3

25-1-2019  | Er ligt nog sneeuw op de velden, maar op de achtergrond zijn de voorbereidingen voor de volgende serie techniektrainingen op het veld weer begonnen.

Op zondag 10 maart begint de MHCZ Techniek Academie met een nieuwe serie trainingen, geheel verzorgd door Hockey Toppers voor leden van MHCZ. Om deelname laagdrempelig te houden, wordt een serie van 5 trainingen aangeboden. Deelname kost €45,00 voor de hele serie.

Speel je in een selectieteam, speel je in een breedteteam? Je bent altijd welkom! Hockey Toppers zorgt voor een aanvullende training van topniveau. De trainingen staan onder leiding van Olivier Juffermans en Jacqui Kentgens. Spelers van Heren 1 en Dames 1 en bovendien zijn zij ook trainer/coach van MB1 (Super B niveau) en JC1 (IDC niveau).

Wil je naast het trainingsprogramma met je eigen team jezelf uitdagen met meer training, of wil je je skills verbeteren? Meld je dan snel aan! Inschrijven met je hele team kan ook. Dan zorgt Hockey Toppers ervoor dat jullie in dezelfde groep komen.

De trainingen zijn altijd op zondag van 9:00 uur tot 10:00 uur op veld 1

De trainingen zijn op de volgende data:

  • Zondag 10 maart
  • Zondag 17 maart
  • Zondag 24 maart
  • Zondag 31 maart
  • Zondag 7 april

Inschrijven kan op www.hockey-toppers.com (wees er snel bij want vol = vol!)