Banner-scheidsbedankt-1.jpg FI_20191013_0021-2.jpg Banner 800 x 200.png Banner website.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Goalie.jpg Afbeelding MHCZ App 2019-klein.jpg Rabofandag.jpg Welkom 2019 bij 5950x1450 mm klein.jpg Ballen.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Week van de Scheidsrechter

4-10-2019  | 

"Hé scheids, bedankt!” Dat hoor je (helaas) niet zo heel vaak na een wedstrijd. Week in week uit staan scheidsrechters vrijwillig op het veld zodat spelers lekker hun wedstrijden kunnen spelen. Daar mogen we de fluiters best weleens voor bedanken. Een hockeywedstrijd kan niet zonder de scheids en daarom zetten we in de week van 5-13 oktober de scheidsrechters in het zonnetje.

Het is een goed gebruik om na afloop van elke wedstrijd de scheidsrechter te bedanken en hem/haar een hand te geven. Nog nooit gedaan?.......begin daar dan komend weekend mee en blijf het doen: bedank de scheids!

Op maandag 7 oktober vindt het eerste scheidsrechterscafé van het seizoen plaats in ons clubhuis. Deze wordt geleid door niemand minder dan internationaal scheidsrechter Maarten Boxma, die zijn carrière ooit is begonnen bij MHCZ. 

Maarten kan als geen ander uitleggen hoe je de (vernieuwde) spelregels praktisch kunt toepassen, bovendien is er veel gelegenheid tot het stellen van vragen. Uiteraard zijn geïnteresseerden van andere clubs van harte welkom! We starten om 19.30 uur