Ballen.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Mini's vd week.jpg Heren 1 2018-2019.jpg Afbeelding MHCZ App.pdf Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Banner 800 x 200.png Rabofandag.jpg Goalie.jpg Prettige wedstrijd.jpg Dames 1 2018-2019 Teamfoto.jpg Banner-scheidsbedankt-1.jpg Shake hands D1.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

C-D kamp herfstvakantie

10-10-2018  | 

We zijn terug! En nieuw!! Een jaar of 10 geleden werd voor de laatste keer het D-E kamp georganiseerd op MHCZ. Veel spelers van heren 1 en speelsters van dames 1 weten het nog als de dag van gisteren en willen deze prachtige ervaring graag met jullie delen! Allemaal net iets anders (C-D in plaats van D-E), grootser, gaver en nóg langer, maar met dezelfde herinneringen die je de rest van je leven bij je draagt!

Dit kamp is bedoeld voor alle leden van MHCZ die spelen in de D of C. Het vindt plaats van zondag 21 oktober (12.00 uur) t/m woensdag 24 oktober (12.00 uur) op de hockeyclub. We slapen in grote legertenten op het terrein en uiteraard verzorgen wij al het eten en drinken tijdens het kamp! Per 6 kinderen zorgen we voor 1 begeleider en ’s nachts is extra beveiliging aanwezig. 

Wat kan je verwachten?

  • Heren 1 & Dames 1 leren je de nieuwste hockeytechnieken en geven gave demonstraties!
  • Je speelt de leukste kamp spellen!
  • Je gaat strijden om het CD-kamp toernooi te winnen!
  • Je doet met jouw groepje mee aan de "survival of the fittest” door de omgeving!
  • Op de einddisco dans je tot je voeten niet meer kunnen!
  • En natuurlijk staan er nog een heleboel verrassingen op het programma…


Er kunnen maximaal 110 kinderen deelnemen aan het kamp. Bij te veel aanmeldingen wordt gekeken naar volgorde van inschrijving. De kosten voor deelname aan het kamp inclusief 3 overnachtingen, eten en drinken bedragen €180 per kind.  Een deel van de opbrengst zal worden besteed aan de trainingsstages van heren 1 en dames 1.

Alle praktische informatie en een paklijst krijg je via de mail toegestuurd zodra je inschrijving binnen is! Vragen? Mail naar: [email protected]INSCHRIJVEN
Tot en met 10 oktober kun je via onderstaande link je kind(eren) inschrijven voor het C-D kamp bij MHCZ van 21-24 oktober 2018.

Let op! 
De inschrijving is pas compleet zodra je betaling binnen is. Betalen kan op twee manieren: 
  1. Login via www.mhcz.nl met het lidnummer van je kind. Na het inloggen ga je naar 'club' -> 'evenementen'. Hier kun je de inschrijving compleet maken.
  2. Login via de MHCZ-app met het lidnummer van je kind. Na het inloggen ga je naar 'meer' -> 'evenementen'. Hier kun je de inschrijving compleet maken.
NB. Zorg ervoor dat je inlogt met het lidnummer/wachtwoord van de deelnemer, alleen dan is de betalingslink zichtbaar. Als je het wachtwoord vergeten bent, kun je dit zelf opvragen via 'inloggegevens vergeten'. Als je het lidnummer van de deelnemer niet meer weet, kun je dit in de email terugvinden van de contributiefacturen of in het uiterste geval opvragen via [email protected].

Bij vragen over het kamp, mail naar: [email protected]
Groetjes Heren 1 & Dames 1