Banner website.jpg FI_20191013_0021-2.jpg Banner 800 x 200.png Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Goalie.jpg Ballen.jpg Welkom 2019 bij 5950x1450 mm klein.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Afbeelding MHCZ App 2019-klein.jpg Banner-scheidsbedankt-1.jpg Rabofandag.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Vanavond: scheidsrechters-café

7-10-2019  | 
Vanavond leidt internationaal scheidsrechter Maarten Boxma het MHCZ scheidsrechter-café. Door zijn enthousiaste, dynamische interactieve presentatie krijg je veel tips & tricks over hoe je als scheidsrechter vastberaden en effectief kunt fluiten. Maarten kan als geen ander uitleggen hoe je de (vernieuwde) spelregels praktisch kunt toepassen, bovendien is er veel gelegenheid tot het stellen van vragen. Uiteraard zijn geïnteresseerden van andere clubs van harte welkom! We starten om 19.30 uur in 'de kuil' van het clubhuis.

In bijgaand KNHB document lees je over de nieuwe regels. 
Is niet alles je helemaal duidelijk? Kom dan langs vanavond en stel je vraag aan Maarten. Kun je niet komen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met iemand van de arbitrage commissie. De namen en contactgegevens staan op de MHCZ website. Of schiet ons even aan op één van de wedstrijddagen.

Veel fluitplezier ! 
Commissie Arbitrage, Sportiviteit & Respect