Prettige wedstrijd.jpg Banner 800 x 200.png Banner-scheidsbedankt-1.jpg Rabofandag.jpg Dames 1 2018-2019 Teamfoto.jpg Afbeelding MHCZ App 2019-klein.jpg Shake hands D1.jpg Mini's vd week.jpg Ballen.jpg Goalie.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Heren 1 2018-2019.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Topscheidsrechters & MHCZ

31-8-2019  | Twee topscheidsrechters zetten zich in voor fluiters van MHCZ.

Op maandavond 7 oktober leidt internationaal scheidsrechter Maarten Boxma weer het MHCZ scheidsrechter-café. Zijn dynamische interactieve presentatie geeft veel tips & tricks hoe je als scheidsrechter vastberaden en effectief kunt fluiten. Maarten kan als geen ander uitleggen hoe je de (vernieuwde) spelregels praktisch kunt toepassen, bovendien is er veel gelegenheid tot het stellen van vragen. Uiteraard zijn geïnteresseerden van andere clubs van harte welkom! We starten om 19.30 uur in het clubhuis.

Daarnaast geeft topfluiter Coen van Bunge in onderstaande video zeer helder uitleg over de 7 belangrijkste regelwijzigingen voor komend seizoen. Met de veldcompetitie voor de deur, is deze video een "must see” voor elke fluiter.In bijgaand KNHB document lees je nog meer over deze nieuwe regels. 
Heb je na het zien van de video en/of het document nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met iemand van de arbitrage commissie. De namen en contactgegevens staan op de MHCZ website. Of schiet ons even aan op één van de wedstrijddagen.

Veel fluitplezier ! 
Commissie Arbitrage, Sportiviteit & Respect