FI_20170917_0942.jpg Banner 800 x 200.png Header website D1 2017-2018.jpg Goalie.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg IMG_2680.JPG Rabofandag.jpg Header website H1 2017-2018.jpg Ballen.jpg FI_20170917_0150.jpg Afbeelding MHCZ App.pdf
 
 
Nieuwsafbeelding

Word ook 'Vriend van MHCZ'!

23-6-2018  | Tijdens de reünie van 23 juni jl., werd ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan de 'Vrienden van MHCZ' geïntroduceerd. Voor eenieder die de vereniging een warm hart toedraagt.

Dit naar aanleiding van de openingsreceptie van 9 maart, waar we ontzettend leuke reacties kregen van leden, oud-leden en vrijwilligers die elkaar soms tientallen jaren niet hadden gesproken. Een veelgehoorde opmerking was dat ze eigenlijk niet willen wachten tot het volgende lustrum om elkaar te treffen en dat ze ook graag meer verbonden willen blijven met de club.

Met dat idee zijn we aan de slag gegaan. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe invulling en naam voor het voormalige donateurschap. 'Vrienden van MHCZ' is niet alleen bedoeld voor oud-leden en -vrijwilligers, maar voor iedereen die zich verbonden voelt met de club. Dus ook actieve leden, ouders, opa's en oma's.

Wat houdt het in:

  • Eenmaal per jaar een gezellige avond of middag in het clubhuis met een hapje en een drankje.
  • Ontvangen de nieuwsbrieven van de vereniging zodat je op de hoogte blijft van het reilen en zeilen van de club.
  • Naamsvermelding op een poster in het clubhuis.

Met een bijdrage van €50 word je al Vriend van MHCZ. In overleg met het bestuur wordt besloten waarvoor de financiële steun wordt gebruikt: bijvoorbeeld voor de aanschaf van bankjes tussen de velden of nieuwe parasols.

Tijdens de reünie hebben de eerste Vrienden zich aangemeld!
Ook Vriend worden? Meld je dan direct aan!


Voor meer informatie, kijk je op de pagina 'Vrienden van MHCZ' op onze website.