Banner-scheidsbedankt-1.jpg Rabofandag.jpg Prettige wedstrijd.jpg Heren 1 2018-2019.jpg Afbeelding MHCZ App.pdf Goalie.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Mini's vd week.jpg Shake hands D1.jpg Ballen.jpg Dames 1 2018-2019 Teamfoto.jpg Banner 800 x 200.png
 
 
Nieuwsafbeelding

In memoriam Joop van Bodegom

16-5-2018  | Met droefheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden op 13 mei 2018 van ons erelid Joop van Bodegom.

 

Joop was vroeger de stuwende kracht achter de bar van MHCZ, men zei ook wel ‘De bar is Joop’! Samen met Bear Peeters werd hij door voormalig voorzitter Evert Jan Bosch benoemd tot erelid als dank voor hun geweldige inspanningen voor clubhuis, bar en velden.

Teams die in voorbije tijden het clubhuis moesten openen of sluiten, riepen steevast; ‘Sleutels bij Van Bodegom’. Joop was ook één van de begeleiders van het in 1972 opgestarte ‘huisvrouwenhockey’.

Tijdens de opening van ons lustrumjaar op 9 maart jl. was Joop een van de eregasten. Als oudste lid stond hij samen met het jongste lid op het podium en deelde een geestige anekdote uit zijn tijd als vrijwilliger (zie foto). Joop is 94 jaar geworden.

De vereniging is Joop van Bodegom dankbaar voor alle energie, tijd en deskundigheid die hij in de club heeft geïnvesteerd. Hij zal worden gemist. Veel leden, oud-leden en vrijwilligers bewaren de beste herinneringen aan hem.

Wij wensen zijn vrouw Tine, zijn kinderen, familie en vrienden veel sterkte.

Bestuur MHCZ