Goalie.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Prettige wedstrijd.jpg Banner 800 x 200.png Shake hands D1.jpg Dames 1 2018-2019 Teamfoto.jpg Heren 1 2018-2019.jpg Afbeelding MHCZ App.pdf Mini's vd week.jpg Rabofandag.jpg Ballen.jpg Banner-scheidsbedankt-1.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Info Halve finale Silver Cup

11-5-2018  | 

Na een bloedstollende ontknoping van de kwartfinale in de bekerwedstrijd tegen onze vrienden van HBR, ging Heren 1 er op Hemelvaartsdag na shoot-outs uiteindelijk met de winst vandoor. Na deze indrukwekkende prestatie, staan ze verdiend in de halve finale van de Silver Cup.

Deze halve finale wordt gespeeld op vrijdag 18 mei om 20.30 uur in Zoetermeer tegen Heren 1 van Naarden. Daar gaan we dus een feestje van maken. En dat kunnen we!
Kom dus allemaal onze mannen aanmoedigen. Kom in je clubtenue en neem vlaggen, spandoeken en andere supporters-attributen mee. Samen kleuren we ons complex groen en oranje! Voor de wedstrijd en na afloop maken we sfeer met lekkere muziek (tot 24.00 uur).

In verband met het overlijden van Joop van Bodegom en uit respect voor zijn familie en voor wat hij voor onze vereniging heeft betekend, speelt MHCZ-H1 de wedstrijd met een rouwband.


Finale

De finales van zowel de dames als de heren worden gespeeld op zondag 20 mei op Schaerweijde:
Finale Dames: 12.30 uur -> Winnaar wedstrijd 1 – winnaar wedstrijd 2
Finale Heren: 14.45 uur -> Winnaar wedstrijd 1 – winnaar wedstrijd 2


Speciale Silver Cup-daghap

Geniet van een onbezorgde avond en eet voor de wedstrijd een hapje mee van het pastabuffet (€6,50) inclusief salade en garnituur. Dit aanbod geldt uiteraard ook voor onze gasten uit Naarden. Eén voorwaarde: wel even reserveren van tevoren! Meer info.


Voor onze hockeyvrienden en -supporters uit Naarden

Welkom bij MHC Zoetermeer!
Wij beschikken over een groot parkeerterrein met voldoende plaats voor iedereen. Maar let op: sinds enkele weken wordt er meer gecontroleerd en bekeurd op het parkeerterrein in het sportpark. Staat je auto in een parkeervak, dan is er niets aan de hand. Half op een stoep of in het gras loop je risico op een bon onder je ruitenwisser. Er is meer dan genoeg parkeerruimte in het Van Tuyllpark, dus bespaar jezelf een fikse boete en loop een paar minuten.

Wij wensen iedereen een fijne avond en een mooie, sportieve wedstrijd.