Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Mini's vd week.jpg Goalie.jpg Heren 1 2018-2019.jpg Dames 1 2018-2019 Teamfoto.jpg Prettige wedstrijd.jpg Ballen.jpg Afbeelding MHCZ App.pdf Banner 800 x 200.png Shake hands D1.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Rabofandag.jpg Banner-scheidsbedankt-1.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Familietoernooi zondag 20 mei

30-3-2018  | Wat is er leuker dan met je familie een dag lekker te spelen tijdens een familie hockeytoernooi? Je hoeft geen oppas te regelen, er wordt voor je gekookt, de familieband wordt aangehaald en je hebt plezier voor 10.


Op zondag 20 mei as. (per abuis stond er in de mail van 29 maart dinsdag 22 mei) vindt het lustrum familie hockeytoernooi plaats op de velden van MHCZ. Tijdens dit toernooi kan je met de hele familie (of met een aantal families) meedoen. De teams bestaan uit kinderen, ouders, opa’s en oma’s, neven, nichten, ooms, tantes, eventueel aangevuld met de buurman en/of buurvrouw. 


Bij de poule indeling houden we rekening met de samenstelling van de teams (prestatie/recreatie en leeftijd).We starten de dag om 09.45 uur met een gezamenlijke warming-up, waarna om 10.00 uur het eerste fluitsignaal volgt. Rond 16.00 uur reiken we de prijzen uit.


Het lustrum familiehockeytoernooi heeft als thema: La Bella Famiglia. Dus geef je team een leuke (maffiose) naam en dos je uit in Toscaanse, Siciliaanse of andere Italiaanse klederdracht. De leukste tenues vallen natuurlijk in de prijzen! 


Rond het middag uur gaan we gezellig met zijn allen genieten van een heerlijke Italiaanse lunch aan de bekende lange tafels. De dag sluiten we af met een spectaculaire barbecue verzorgt door Cuisine Bully. Voor de kleintjes die niet alleen maar willen hockeyen, is er een springkussen, schmink en air hockey. 


De kosten voor deze dag bedragen 250 euro inclusief lunch en BBQ voor maximaal 10 deelnemers per team. Inschrijven vóór 13 mei 2018: [email protected]


Met sportieve groet,
De lustrumcommissie