Luchtfoto header website.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Actie H1.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Dames 1 23-24.jpg MHCZ clubapp.jpg D1-actie.jpg Ballenmeisjes D1.jpg Hockeyballen.jpg Heren 1 23-24.JPG
 
 
Nieuwsafbeelding

SPONSOR DE CLUB GRATIS

10-4-2020  | Koop je wel eens online? Dan kun je  GRATIS onze hockeyclub sponsoren!

Via de SponsorKliks-pagina van MHCZ kom je uit bij ruim 300 webwinkels waar je precies hetzelfde betaalt, maar er gaat een commissie naar MHCZ. Je sponsort dus gratis! Geloof je het niet? Probeer het eens uit en ontdek zelf dat je absoluut niet meer betaalt wanneer je via Sponsorkliks naar de website van je keuze gaat.

Op onze website staat aan de rechterzijde het logo van SponsorKliks. Door hierop te klikken verschijnt een overzicht van webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue, Intertoys, MediaMarkt, Booking.com en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert MHCZ een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen dus eerst naar SponsorKliks.
Het bedrag dat we op deze manier met elkaar bij elkaar sparen, zal worden besteed aan de aanschaf van nieuw buitenmeubilair voor de vereniging. Daar heeft iedereen profijt van!

De eerste commissie is al binnen! Op de website van SponsorKliks kun je precies zien hoeveel we gespaard hebben en waarmee. De verwerking van de commissie duurt een dag. Download de SponsorKliks App in de Appstore voor nog meer gebruiksgemak.

Alvast bedankt!

Hieronder staat de winkellijst van SponsorKliks. De links hieronder kun je ook gebruiken.