Afbeelding MHCZ App.pdf Ballen.jpg Banner 800 x 200.png Mini's vd week.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Goalie.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Banner-scheidsbedankt-1.jpg Shake hands D1.jpg Prettige wedstrijd.jpg Dames 1 2018-2019 Teamfoto.jpg Rabofandag.jpg Heren 1 2018-2019.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Specialistenclinic (veld)

8-2-2018  | 

Specialistenclinic gegeven door spelers van HEREN 1, geef je nu op!

-Voor: de jeugdspelers en toekomst van MHCZ (dit betreft de junioren, D t/m A)

-Door: de spelers van Heren 1

-Datum: 25 februari

-Tijd: 10:00 start, verzamelen 09:50 (tot ca. 11:30/12:00 uur)

-Kosten: GRATIS (dus mis deze kans niet!)

-Aanmelden via FaceBook en Instagram van Heren1

-VOL=VOL

 

Zondag 25 februari aanstaande gaat het gebeuren: een specialisten clinic gegeven door de spelers van Heren 1. Wat is dat nou eigenlijk een specialisten clinic? Als hockeyer leer je veel dingen zoals slaan en stoppen, zoals trucjes en technieken en een hele hoop anderen dingen. Na een paar jaar hockeyen kom je erachter dat je misschien wel heel goed bent in verdedigen of je bent juist de topscoorder van je team. Of misschien wil je wel juist heel graag topscoorder worden maar lukt dat nog niet. Dan is de specialistentraining echt wat voor jou!

 

Tijdens de clinic wordt er in aparte groepen getraind in verdedigende en aanvallende technieken en tactieken. Ook aan de keepers is gedacht. Tot slot wordt er specifieke aandacht gegeven aan de strafcorner zowel aanvallend als verdedigend. Hoe gaaf is het als jij en je teamgenoten een strafcorner hebt die er altijd in gaat? Onze sleeppush mannen leren jullie de technieken die je nodig hebt voor een goede strafcorner! Ook trainen we op het verdedigen van strafcorners.


Wij gaan hard aan de slag om een mooie clinic voor te bereiden. Wij zijn nu al enthousiast, jullie ook? Geef jezelf en je teamgenoten zo snel mogelijk op via een privé berichtje via de MHCZ Heren 1 Facebook of instagram.


Klik hier

Klik hier

Tot de 25e!

 

Heren 1