Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Luchtfoto header website.jpg Hockeyballen.jpg Actie H1.jpg D1-actie.jpg MHCZ clubapp.jpg Heren 1 23-24.JPG Ballenmeisjes D1.jpg Dames 1 23-24.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

VriendenLoterij bij MHCZ

5-2-2018  | Op 30 januari en 1 februari 2018 hebben onze toppers van Dames1 en Heren1 twee avonden gebeld met (ouders van) leden en hen gevraagd of ze de vereniging willen steunen door een lot te kopen van de VriendenLoterij. Dank aan iedereen die hieraan gehoor heeft gegeven en dank voor de enthousiaste reacties!

De avonden waren te kort om iedereen te kunnen bellen, niet iedereen was bereikbaar en een enkeling wilde er nog even over nadenken... In dit digitale tijdperk is er dan gelukkig altijd nog een online mogelijkheid om een bijdrage te leveren. Hierbij!

MHCZ steunen en kans maken op prachtige prijzen? De VriendenLoterij maakt het mogelijk! 50% van je inleg gaat direct naar de clubkas van MHCZ en jij maakt elke maand kans op een prijzenpakket met fantastische geldprijzen, reischeques, auto's, dagjes uit en tienduizenden andere prijzen!

KLIK HIERONDER en koop een lot! Namens alle leden, hartelijk dank.