Header website H1 2017-2018.jpg Rabofandag.jpg IMG_2680.JPG Ballen.jpg Goalie.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Header website D1 2017-2018.jpg FI_20170917_0150.jpg MHCZ App header.jpg Banner 800 x 200.png FI_20170917_0942.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Winter Feest op 10 februari

10-1-2018  | Op zaterdag 10 februari 2018 is de 1e editie van het MHCZ Winter Feest met Family Winter BBQ, Après-ski en DJ. Winterse gezelligheid voor jong en oud(er). Zorg dat je erbij bent! 

We willen er een spetterend clubevent van maken. Dus trimmers, (jongste) jeugd, senioren, ouders, vrijwilligers, bestuur, business club; jullie zijn allemaal van harte welkom. 

Vanaf 16.30 uur zijn de binnen- en buitenbar geopend. De DJ draait gezellige après-ski muziek. Terraskachels en overkappingen zorgen ervoor dat je ook prima buiten kunt verblijven op het sfeerverlichte terras. Echte wintersportloverz wagen zich op het terras aan het après-ski spel Spijkerslaan oftewel Nageln. De BBQ’s op houtskool gaan op tijd aan, zodat er vanaf ca. 17.30 uur gesmuld kan worden van winterse BBQ-gerechten. 

Waarmee gaan we de inwendige mens verwarmen?
BBQ-gerechten in winterse sferen met o.a. roasted ribs, Bratwurst, hamburgers van rundvlees, MOINK-balls, Schweinebraten met kruiden en een Winterbuffet-tafel met diverse salades, flatbread, Bratkartoffeln en erwtensoep.
Heb je geen zin of tijd voor dit uitgebreide buffet? Dan kan je kiezen voor de après-ski dagschotel bestaande uit een Kaiserbrötchen met Frankfurter worst, Sauerkraut en Kartoffelsalat. 
Bij de (buiten)bar bestel je o.a. een lekkere Glühwein, warme chocomel, heerlijke biertjes, wijntjes, een frisje of rum hot chocolate. Sneeuw kunnen we niet garanderen en wordt het koud/nat dan kun je altijd even op temperatuur te komen in het clubhuis.

Kosten en reserveren 
Winter Feest BBQ € 18,95 per persoon vanaf 12 jaar
Winter Feest Kids-BBQ € 9,95 per persoon t/m 11 jaar
Après-ski dagschotel € 7,50

Voor het eten reserveer en betaal je eenvoudig vooraf met iDeal via de MHCZ-App (bij 'meer...' 'evenementen') of als je inlogt via de website van MHCZ (bij 'club' 'evenementen'). Vermeld bij reservering in het opmerkingenveld de namen van de mensen waarvoor je reserveert en betaalt. Geen mogelijkheid om te blijven eten? Kom dan gezellig alleen wat drinken (reserveren niet nodig).

Tijden
Het Winter Feest start om 16.30 uur en duurt tot 23.00 uur.
Degenen die komen genieten van de BBQ met Winterbuffet-tafel kunnen bij reservering kiezen om te eten tussen 17.30 en 19.00 uur of vanaf 19.00 uur.

Kleding
Het is een Winter Feest, dus zorg voor gepaste warme kleding; mutsen, snowboots, skibril, handschoenen en een sjaal. Pas op met licht ontvlambare kleding in de buurt van de terraskachels.

Tot slot
  • Onder de 18 jaar? Zoals je weet wordt aan jou geen alcohol geschonken.
  • Aan volwassenen wordt bij binnenkomst een polsbandje uitgereikt, waardoor ze bij de bar alcoholhoudende dranken kunnen bestellen. Er kan om een ID worden gevraagd.
  • Heb je gereserveerd voor de BBQ of dagschotel? Dan ontvang je bij binnenkomst een kaartje waarmee je gerechten kunt halen.
  • Vragen over je reservering? Mail naar Gerard van den Berg: [email protected]