Afbeelding MHCZ App.pdf Banner 800 x 200.png Heren 1 2018-2019.jpg Banner-scheidsbedankt-1.jpg Mini's vd week.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Ballen.jpg Dames 1 2018-2019 Teamfoto.jpg Goalie.jpg Shake hands D1.jpg Prettige wedstrijd.jpg Rabofandag.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

MHCZ Winter Feest op 10 feb.

7-2-2018  | Wat een enthousiaste reacties komen er op het allereerste MHCZ Winter Feest! Zaterdag 10 februari gaat het echt gebeuren. De DJ heeft zijn Après-Ski hits opgelijnd, de terraskachels staan te trappelen om voor jullie te vlammen en de BBQ’s zijn opgepoetst. Heb jij er ook zo'n zin in?!


Eet gezellig mee! Er is een heerlijke uitgebreide Family Winter BBQ, ook voor kids dus. Of geniet van de Après-Ski Dagschotel. Lees verderop wat je kunt verwachten. Reserveren voor het eten gaat snel en gemakkelijk via de MHCZ-App, de website of aan de bar (tot en met vrijdag 9 februari). Wil je alleen een drankje komen drinken? Dat kan natuurlijk ook.

Het Winter Feest is winterse gezelligheid voor jong en oud(er). We maken er een spetterend clubevent van. Dus trimmers, (jongste) jeugd, senioren, ouders, kids, vrijwilligers, bestuur, business club; jullie zijn allemaal van harte welkom. Zorg dat je erbij bent!

Vanaf 16.30 uur is de bar geopend. De DJ draait gezellige après-ski muziek. Terraskachels zorgen ervoor dat je ook prima buiten kunt verblijven op het overdekte terras. Echte wintersportloverz wagen zich aan het après-ski spel 'spijkerslaan' oftewel Nageln. De BBQ’s op houtskool gaan op tijd aan, zodat er vanaf ca. 17.30 uur gesmuld kan worden.

Waarmee gaan we de inwendige mens verwarmen?
BBQ-gerechten in winterse sferen met o.a. roasted ribs, Bratwurst, hamburgers van rundvlees, MOINK-balls, Schweinebraten met kruiden en een Winterbuffet-tafel met diverse salades, flatbread, Bratkartoffeln en erwtensoep.
Heb je geen zin of tijd voor dit uitgebreide buffet? Dan kan je kiezen voor de après-ski dagschotel bestaande uit een Kaiserbrötchen met Frankfurter worst, Sauerkraut en Kartoffelsalat.
Bij de bar bestel je o.a. een lekkere Glühwein, warme chocomel, heerlijke biertjes, wijntjes, een frisje of rum hot chocolate. Sneeuw kunnen we niet garanderen en wordt het koud/nat dan kun je altijd even op temperatuur te komen in het clubhuis.

Kosten en reserveren

Eten tussen 17.30-19.00 uur
A. Winter Feest BBQ € 18,95 per persoon vanaf 12 jaar
B. Winter Feest Kids-BBQ € 9,95 per persoon t/m 11 jaar

Eten na 19.00 uur
C. Winter Feest BBQ € 18,95 per persoon vanaf 12 jaar
D. Winter Feest Kids-BBQ € 9,95 per persoon t/m 11 jaar

E. Après-ski dagschotel € 7,50
Voor de dagschotel is het niet nodig om van tevoren een tijd aan te geven.

Voor het eten reserveer en betaal je eenvoudig vooraf met iDeal via de MHCZ-App (bij 'meer...' 'evenementen') of als je inlogt via de website van MHCZ (bij 'club' 'evenementen'). Vermeld bij reservering in het opmerkingenveld de namen van de mensen waarvoor je reserveert en betaalt. Te moeilijk? Reserveer en betaal dan bij de bar in het clubhuis.

Tijden
Het Winter Feest start om 16.30 uur en duurt tot 23.00 uur.
Degenen die komen genieten van de BBQ met Winterbuffet-tafel kunnen bij reservering kiezen om te eten tussen 17.30 en 19.00 uur (A/B) of vanaf 19.00 uur (C/D).

Kleding
Het is een Winter Feest, dus zorg voor gepaste warme kleding; mutsen, snowboots, skibril, handschoenen en een sjaal. Pas op met licht ontvlambare kleding in de buurt van de terraskachels.

Tot slot
  • Onder de 18 jaar? Zoals je weet, wordt aan jou geen alcohol geschonken.
  • Aan volwassenen wordt bij binnenkomst een polsbandje uitgereikt, waardoor ze bij de bar alcoholhoudende dranken kunnen bestellen. Er kan om een ID worden gevraagd.
  • Heb je gereserveerd voor de BBQ of dagschotel? Dan ontvang je bij binnenkomst een kaartje waarmee je gerechten kunt halen.
  • Vragen over je reservering? Mail naar Gerard van den Berg: [email protected]