Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Banner-scheidsbedankt-1.jpg Mini's vd week.jpg Ballen.jpg Prettige wedstrijd.jpg Heren 1 2018-2019.jpg Dames 1 2018-2019 Teamfoto.jpg Goalie.jpg Shake hands D1.jpg Banner 800 x 200.png Rabofandag.jpg Afbeelding MHCZ App.pdf
 
 
Nieuwsafbeelding

MHC Zoetermeer Golf Event

20-12-2017  | 
Net als voorgaande jaren organiseert Zoetermeer H1 ook dit jaar het MHC Zoetermeer Golf Event. Op zaterdag 13 januari 2018 is het alweer tijd voor editie nummer vier. Net als voorgaande jaren zal dit weer een memorabele dag worden. 

Dit evenement vindt plaats op het complex van MHCZ van 11.00 uur tot 18.00 uur, waarna we aan tafel gaan voor een viergangendiner.

Tijdens deze dag zijn de spelers van H1 de caddies en dragen ze de golftas van de deelnemers over het complex terwijl je de uitdagende holes doorloopt op weg naar eeuwige faam. Tussendoor verzorgt Cuisine Bully (Gerard van de Berg en zijn crew) de nodige versnaperingen. Aan het einde van de dag wordt de trofee uitgereikt aan degene die het beste de druk heeft kunnen weerstaan.

Maar daar blijft het niet bij. Om ervoor te zorgen dat iedereen veilig thuis komt is er de zogeheten ‘thuisbrengservice’. De selectie van MHCZ H1 brengt jou veilig thuis waardoor er overdag geen drankje hoeft te worden overgeslagen.

Wij bieden je graag een flight voor 4 personen aan voor €500. Mocht je geen flight kunnen vullen dan is het ook mogelijk om voor €125 per persoon deel te nemen. Bij meerdere 'individuele deelnames' zullen wij deze samen voegen om zo alsnog een flight te vormen. 

MHCZ Zoetermeer H1 (spelers en staf) organiseren het gehele event en de opbrengsten worden besteed aan de trainingsstage. Deze is voor ons heel belangrijk ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Met het oog op een inhaalrace richting de eerste drie plekken kan dit het verschil gaan maken.

Voor inschrijvingen en meer informatie kun je terecht bij Vincent de Vries van Heren1: [email protected].

Met sportieve groeten van jullie Heren 1