Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg MHCZ clubapp.jpg Ballenmeisjes D1.jpg D1-actie.jpg Luchtfoto header website.jpg Actie H1.jpg Dames 1 23-24.jpg Hockeyballen.jpg Heren 1 23-24.JPG Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Volle tent @ Glow in the Dark

14-12-2017  | Eerste editie van het Glow in the Dark spektakel is nu al een succes!


Maar liefst 375 D t/m A jeugdleden hebben zich aangemeld om deel te nemen aan de activiteiten op 28, 29 en 30 december in onze eigen ballonhal en clubhuis. 
De inschrijving van teams is gesloten, maar voor leden die zich individueel willen inschrijven, vindt de organisatie nog wel een passend plekje.


Zonder de inzet van de vrijwilligers en Gerard onder aanvoering van de feestcommissie junioren kan dit evenement niet plaatsvinden. Dank aan en complimenten voor alle betrokkenen zijn dan ook bij voorbaat op zijn plaats.


Speciale dank gaat uit naar de Business Club Hockey Zoetermeer, die het Glow in the Dark bij MHCZ mede mogelijk maakt door een financiële bijdrage van maar liefst €1.000. Echt geweldig!  Voor meer informatie over wat BCHZ allemaal doet, kun je terecht op de website www.bchz.nl.



De Glow in the Dark-feiten op een rij: 

Voor de C-lijn trappen we af op donderdag 28 december met hockey en aansluitend een feestavond (16.00-22.00 uur, bijdrage pp €15 incl twee broodjes en twee drankjes). Op vrijdag de 29e is het de beurt aan onze A en B jeugd (16.00-00.30 uur, bijdrage pp €15 incl twee broodjes en twee drankjes). Zaterdag sluit de D-lijn af met Glow in the Dark discohockey (16.00-19.00 uur, bijdrage pp €7,50 incl chips en limonade).


Kun je niet deelnemen aan de sportieve activiteiten maar heb je wel zin in een feestje? Meld je dan aan voor het feest.
Aanmelden gaat via: [email protected]